Which one are you?

Det er så småt ved at blive køligere udenfor, de sommerlige sko skal skiftes ud til lukkede, varmere versioner og mange foretrækker støvlen til den koldere tid.

Hej søde læsere! Jeg har nøje udvalgt 12 skønne støvler, som jeg selv ville iføre mig i denne efterårstid, der så småt trænger sig på. Jeg har udvalgt støvler i forskellige prisklasser og opdelt dem i 4 forskellige styles, som jeg nu vil gennemgå med jer:

The animal print one (1. 2. 3.) Dyreprint, hvad end det er zebra, tiger eller leopard, så er det in! Særligt leopardprintet er blevet en stor dille indenfor modebranchen, og jeg er helt vild med dette skønne print! Derfor har jeg naturligvis også udvalgt et par skønne støvler i det famøse dyreprint. 3. par er faktisk fra Heidi Klum's kollektion, Esmara, der er lavet i samarbejde med Lidl, som skal mode tilgængelig for alle og de koster sølle 249kr. en fair pris til et par smukke støvler. Det ser desværre ud til at linket ikke længere virker, så støvlerne er måske allerede væk, men jeg har beholdt dem i collagen til inspiration.

The Rocked chick one (4. 5. 6.) En trend jeg selv er ret så vild med, er det lidt mere rockede look, for støvler er et ret så pænt og feminint item i sig selv og for mig personligt er det rart at have nogle mere rå støvler der kan dresse dit outfit lidt ned, hvis det er meget dressed up! (if you know what I mean) Nitterne gør et fantastisk arbejde i forhold til ikke at gøre støvlen aaalt for fin, men samtidig er den feminin, rå men feminin. Støvle nr. 4 er en særlig favorit, men prisen er dog lidt i den højere ende i modsætningen til de to andre, der er fra Ellie Gouldings kollektion i samarbejde med Deichmann, en ret så fed kollektion, som jeg synes du skal tjekke ud!

The simple, black one (7. 8. 9.) Er du mere til de simple, sorte støvler, er denne kategori lige for dig. Disse støvler er simple, men samtidig underskønne og hver sit personlige præg. Støvle nr. 7 er simpel og smuk, men den lille gulddetalje ved hælen var det jeg faldt for ved den, så smukt. Støvle nr. 8 er også fra Ellie Gouldings kollektion i samarbejde med Deichmann og er en simpel militærstøvle look a like, men med det skønneste mønster som gør den helt unik og feminin. Støvle nr. 9 er mere simpel og så alligevel ret unik med det skæve udsnit ved svangen.

The printet one (10. 11. 12.) Jeg faldt over den skønne støvle(nr. 10) med det smukke print, da jeg gik forbi en Pieces butik forleden, jeg blev dog knapt så begejstret da jeg så prisen, som ligger liidt i den dyre ende og besluttede mig for, at finde to tilsvarende smukke støvler, til en lidt anden pris - og det må jeg sige at jeg er lykkes med, hvis jeg selv skal sige det. Støvle nr. 11 er helt unik og jeg kunne sagtens se mig selv style den med et ret så simpelt outfit. Det er det med de unikke støvler, de rykker dit simple outfit op til et helt nyt niveau, det er det jeg elsker ved dem! Hvis du gerne vil kaste dig ud i trenden, men er lidt mere varsom, så er støvle nr. 12 perfekt for dig! Den er simpel, sort og med et simpelt print og er ikke lige så voldsomme som de to andre.

Hvilken style er du til? :-)

Jeg håber det gav lidt hjælp til at finde en sti i den store jungle af sko, der befinder sig derude, oh well jeg føler mig hvertfald ofte lost i mængden af valgmuligheder!

Må i alle have en fantastisk mandag

Kys og kærlighed -MillaWonderland

Dette indlæg er ikke sponsoreret
  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer