Update Fra København

Hej søde læsere! Lige en lille update her fra København. Viggo fiser rundt, leger med togbane, spiser appelsin og synger "Lille Peter Edderkop", mens jeg sidder ved spisebordet, skriver dette indlæg og slubrer kaffe i mig. I går blev vi på Amager. Vi pakkede en lille madpakke og gik en tur ned til Amager Strand for at spise vores madpakke, mens Viggo kiggede på alle de fugle, hunde, biler, lastbiler og alt det andet der kørte forbi. Han havde en fest! Da vi kom hjem var det tid til en middagslur, så min mormor og Viggo dappede ovenpå og fik sig en skraber, mens jeg listede ind på værelset for at få lavet lidt på min Bachelor opgave. Som studerende, har man aldrig fri og særligt ikke i år, hvor jeg har to store projekter kørende på samme tid. Det gode ved børn er, at man pludselig udnytter den tid der er til at få ordnet alt det praktiske, mens de sover. Sidst på eftermiddagen skulle vi ud af døren igen. Min onkel havde inviteret min mormor og jeg ud på Sushi, som han forsikrede om, var den lækreste Sushi til dato - og det måtte jeg virkelig give ham ret i, for hold nu op, hvor var det lækkert! Vi spiste på SticksNSushi på Amager (billedet helt ude til højre) og jeg fangede lige dette billede da vi ankom, et rigtig hyggeligt sted og den bedste Sushi jeg har fået. Tak for mad onkel, jeg føler mig lidt forkælet! ;-)

Her til morgen, da jeg vågnede og savnede dem derhjemme, modtog jeg det mest bedårende billede af min søster og min lille Haru, som havde været på besøg ude hos min kære Oldefar. Haru er en meget taknemmelig hund, som det ses på billedet, og Haru og min søster har et helt specielt bånd til hinanden. Jeg kan sagtens rejse væk, velvidende at hun passer på Haru derhjemme, hun er den bedste moster og søster! <3

I dag bliver vi også på Amager, denne gang skal vi op og have Brunch på Wulf & Constali og bagefter en tur ud til Lergravsparken, hvor der er en sjov legeplads til ham den bette. Jeg vil nyde de sidste dage i København, inden jeg rejser hjem igen, i morgen aften.

Jeg håber i nyder ugen, efterårsferien, hvis du er heldig at have sådan en ;-)

Knus -MillaWonderland

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer

Camilla,
Det lyder til at du har haft et par hyggelige dage i København. Har endnu ikke har fornøjelsen af at besøge SticksNSushi, men har kun hørt godt om det. Vil prøve at komme forbi på min næste tur til Danmark (:
cammi.dk
millawonderland
,
Det har været nogle skønne dage, ja! Det kan du roligt gøre, næste gang du kommer til DK igen, jeg kan klart anbefale det, det er et besøg værd! Tak for din kommentar, den betyder meget! <3 Knus -MillaWonderland