The Best Picture Of Us

Jeg havde egentlig glemt ALT om billedet der blev taget sidste år til det famøse bryllup, så jeg blev ret så overrasket, da det dumpede ind af døren en regnfuld onsdag morgen.

Hej søde læsere! Og glædelig 1. September og dermed også første dag i efteråret. Jeg personligt glæder mig til de skønne efterårsfarver, der spreder glæde og forhåbentligvis et mere stabilt vejr. Jeg er godt nok ikke særlig stor fan af DK's varme, fordi den æder mig op indefra ligegyldigt hvor lidt tøj jeg har på - jeg blamer the damn fugtighed!

Jeg havde egentlig glemt alt om det billedet der blev taget for over et år siden, da min kæreste og jeg var til det famøse bryllup hos min kære onkel Ralf og søde Lisbeth Østergaard som blev afholdt på skønne Kurhotel Skodsborg. Det var en eventyrlig weekend, som jeg aldrig vil glemme og nu har jeg så et billede, der kan bevare de skønne minder. Historien om billedet er egentlig også super sjov. Da vi ankom til Kurhotel Skodsborg, efter den skønne bryllupsceremoni i kirken, blev alle par bedt om at gå ud på verandaen og så blev der ellers taget billeder af alle par. Jeg blev så glad, da billedet dumpede ind af døren en regnfuld onsdag morgen.

Hvis ikke du fik læst mit indlæg og set hvordan jeg stylede det smukke jumpsuit, kan du finde det lige her

Jeg er så småt ved at forberede mig til studiestart, som bliver yderst travl med et nyt fag og bachelorprojekt som i nok skal høre mere om snart. I dag skal jeg til møde med min vejleder for første gang og jeg er lidt spændt, for jeg kender ham egentlig kun som underviser, ikke som vejleder..

Hvad synes du om billedet? :-)

Knus -MillaWonderland

 
  • Home

Synes godt om

Kommentarer