Tankestrøm fra en regnvejrsfyldt mandag

Jeg havde egentlig planlagt et outfit post til jer i fredags, men endte med at anbefale jer en serie, som jeg er faldet over. Dagens indlæg er skrevet fra hjertet, og er tankestrømme fra mit eget liv, særligt omhandlende, livets besværligheder, der kan få mine drømme og ambitioner til at synes umulige at opnå. Det kan for eksempel være, når vinden beslutter sig for kontinuerligt at blæse den forkerte vej! Jeg håber I kan lide det. Kys for nu Jeres - MillaWonderland

Tankestrøm fra en regnvejrsfyldt mandag Foran mig ligger der bøger jeg burde begrave næsen dybt i, ja jeg burde egentlig kun løfte næsen for at drikke vand eller spise for så at vende fluks tilbage til bøgerne igen. Jeg burde læse, notere, påbegynde min opgave, læse. Åh jeg burde.

Men det eneste jeg kan tænke på, er hvordan jeg skal kunne klare det, helt alene, lille mig som er så forvirret, med et hovede fyldt til bristepunktet med tanker om hvordan jeg burde være og hvad jeg burde gøre. Det er tanker om alt og intet, hvilket fylder mig med frustration, søvnløshed, gør mig rastløs. Jeg befinder mig i en verden, hvor tiden flytter sig omkring mig, men inden i mig florerer der sig tankestrømme så kraftige, at jeg føler jeg ikke kan bevæge mig. Jeg er et væsen fuld af finurlige tanker. Tanker der florerer i ustyrlige, usymmetriske tankestrømme, hvilket kolliderer med min indre perfektionisme og efterlader et kaos, et kaos af intethed, der binder mig til min egen lille verden, hvori der kun eksisterer kærlighed.

Man forundres på en skrækindjagende måde, når man indser, at den man formodede afholdte en fra alt det man gerne ville opnå her i livet, alt det man ønsker at ændre, egentlig er en selv. Det er mig og ingen andre der står i vejen for min lykke. Det er da et naturligt anliggende, at give andre skylden for sin ulykke, men sandheden er, at man selv er herre over lykken af eget liv og legeme. Vil man ændre noget man ikke er tilfreds med, er det op til en selv at gøre det.

IG: hugmyheart Snapchat: hugmyheart Bloggens IG: millawonderlandblog

Synes godt om

Kommentarer