Sun spa Gradual Tan // Product review

Jeg har lavet et samarbejde med Sunspa og i den anledning har jeg skulle teste deres nye produkt. Jeg deler min oplevelse af produktet på bloggen i dag. Se mine resultater nedenunder!

Hej søde læsere!

Jeg har testet Sunspa's nyeste produkt på markedet nemlig deres Sunspa Gradual Tan lotion. Det er en Mousse som skal påføres huden med en handske og derefter masseres ind i huden. Da det er en "Gradual tan" betyder det, at den skal påføres huden flere gange for at holde farven. Hvis du ønsker en dybere kulør, kan du påføre den yderligere end hver 4-5 dag, som Sunspa selv foreslår. Den indeholder Argan olie og Acai bær, hvilket giver moussen en mild duft. Du kan selvfølgelig godt dufte at du har brugt tanner, men i forhold til så mange andre tan's jeg har prøvet er det en mild og skøn duft, der ikke generer dine næsebor.

Den er nem at bruge, giver en smuk glød og får huden til at se "sunkissed" ud. Som i kan se er jeg meget lys i huden, særligt på mine ben og det er derfor tydeligt at se, hvor jeg har påført Moussen. På billederne, hvor Moussen er påført, er billederne taget lige efter jeg har påført den, hvilket vil sige at farven ikke helt har udviklet sig endnu, da den udvikler sig efter de næste 6 timer efter jeg påførte tan'en. Du skal dog huske, at barbere, eksfoliere huden med bodylotion dagen inden du skal påføre din tan. Ydermere skal du før selve påførsel af tan'en påføre bodylotion de tørre steder på kroppen (fødder, knæ, albuer, knoerne på både hænder, fødder og håndled)

Hvad synes jeg? Jeg synes den holder forholdsvist godt og giver en lækker glød til de vinterfalmede stænger. Jeg er rigtig glad for mit produkt, MEN (og der er altid et men), jeg vil ikke anbefale denne, hvis du er en person der træner meget, da den har tendens til at løbe hvis man sveder meget, og min tan røg delvist af da jeg gik i bad efter træning. Hvis du træner meget ville jeg istedet anbefale deres Tan in a can body-fitness variant, som er designet til at holde til en mere aktiv livsstil. Jeg vil dog selv benytte mig af denne smukke Gradual tan til at give mig selv en lækker kulør før en begivenhed så som en fødselsdag, et bryllup eller en studenterfest. Sunsspa's Gradual Tan er perfekt til at give dig selv en smuk sunkissed kulør, så du kan se lækker solbrun ud, når du skal ud og svinge stængerne i det fri.

Har du prøvet Sunspa's produkter? :-)

Knus -MillaWonderland

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Camilla,
Jeg har ikke selv prøvet deres produkter, men jeg synes faktisk det ser utroligt fornuftigt ud! Den giver en lidt mere neutral tan, så det ser naturligt ud! Det kunne godt være, jeg skulle forsøge mig med det 😃 Nu kan det godt være, jeg har overset det, men hvordan lugter den?
adolar.dk
millawonderland
,
Du skulle gøre dig selv en tjeneste og prøve dem af på dig selv, jeg tror du vil blive meget tilfreds med det naturlige tanning look de giver! Det fede er, at du jo selv kan bestemme, hvor brun du vil være. Jeg har på billederne kun påført 1 lag, men hvis du ønsker en dybere kulør, gentager du bare processen! - Jeg har beskrevet lugten/duften i indlægget, men gentager det gerne for din skyld <3 Jeg har prøvet et par forskellige tanners og har altid haft meget svært ved den ret så strenge lugt af selvbruner, som driller mine næsebor, men dette produkt har en mild duft. Den dufter skønt og generer ikke mine næsebor 😉 Ha' en dejlig dag! Knus -MillaWonderland