Sommerferieplaner 2020

Hej søde læsere!

Ingen tvivl om at det har været et ret så underligt år og de fleste har måtte aflyse deres planlagte rejser i sommerferien. Jeg havde slet ikke regnet med at vi fik lov til at rejse ud af Danmark denne sommer, så jeg tror vi alle blev ret overraskede, da det blev offentliggjort tilbage i Juni, at Danmark åbner grænserne yderligere og lemper rejsevejledningerne til lande, der har styr på smittespredningen af Corona virussen.

Min kæreste og jeg så på hinanden og udbrød nærmest samtidigt: "Så tager vi til Norge!". Siden vi kom hjem fra vores Norgetur sidste sommer, har vi drømt om at tage tilbage og udforske det smukke land og jeg er så taknemmelig for at vi får mulighed for dette igen i år! Norge er også et land jeg kan besøge med ro i sindet, for der er rigeligt med plads at boltre os på. Jeg er dog en smule nervøs for sejlturen, men stoler på at der ikke kommer flere på end tilladt og vi sørger for at holde vores forholdsregler.


En aflyst ferie

Vi skulle egentlig have været en tur i Spanien med familien, men denne tur blev desværre aflyst grundet Corona udbruddet.. Eftersom vi alle havde set meget frem til årets store familieferie, besluttede mine forældre sig for at invitere os på en familieferie i Danmark i stedet. Så om en uges tid går turen til Billund og efterfølgende smutter mine kæreste og jeg til Norge.

De næste par uger bliver fyldt med oplevelser, smuk natur og dejlige mennesker omkring mig. Jeg er meget taknemmelig for de gode ting der sker i mit liv lige nu, på trods af en svær Corona tid.

Jeg håber også i har formået at holde en nogenlunde "normal" sommerferie, til trods for omstændighederne.

Glædelige sommerhilsner

-MillaWonderland

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer