Selvkærlig Søndag

Nyt tiltag her på bloggen kaldet "Selvkærlig Søndag", hvor jeg deler min selvkærlige rutine med Jer.

Hej søde læsere!

I sidste uge spurgte jeg på min IG story om I kunne være interesseret i at jeg laver en ugentlig opfordring til at dele vores selvkærlige rutiner, for at kunne inspirere hinanden til at være mere selvkærlige. Den var I med på, så her kommer første omgang af det nye selvkærlige tiltag jeg har valgt at kalde "Selvkærlig Søndag" <3

Jeg ligger ud med min selvkærlige rutine, her oppe fra Skagen og jeg håber inderligt I vil være med til at dele Jeres. For selvkærlighed er SÅ vigtigt. Især i en tid som denne, hvor vi er isolerede fra hinanden og ikke kan gøre alt det vi plejer at kunne.

Det eneste du skal gøre er at kommentere nedenunder dette opslag: hvad gør du for at være selvkærlig? Det kan være alt fra produkter du bruger til en særlig ting du gør.

Jeg deler min selvkærlige rutine nedenunder og håber det kan inspirere dig. Rigtig god fornøjelse!


Min Selvkærlige søndag

Jeg har lige været i bad og vasket mit hår i de lækreste produkter. Smurt mig ind i lækre cremer, der forkæler min tørre vinterhud. Nu er jeg hoppet i hyggetøjet, tændt pejsen og hoppet under tæppet med en bog om selvudvikling.


Jeg har ikke altid været så god til at give mig selv den kærlighed og omsorg jeg har haft brug for. Jeg har altid sat mig selv i anden række og sat andre før mig selv. Det har resulteret i at jeg udviklede et forstyrret selvbillede og havde overbevist mig selv om, at jeg var mindre vigtig end andre. Så jeg øver mig i at være mere selvkærlig og jeg er kommet rigtig langt. Jeg plejede aldrig at forkæle mig selv med lækre produkter eller cremer, men det går jeg meget op i nu. For det er yderst selvkærligt at bruge tid på sig selv og det øger din selvtillid og giver dit selvværd et boost. Fordi du overbeviser dig selv om, at du er lige så meget værd (og vigtig) som alle andre.

Så mit selvkærlige tip denne søndag er:

- Forkæl dig selv, din krop og dine sanser med lækre produkter

- Ta' et langt varmt bad og brug en shampoo og balsam der er lidt mere lækker, end den du bruger til daglig. For eksempel en Matas lækre shampoo og overnight hair mask med duft af havtorn og hyldeblomst. Den giver dig en følelse af du er ved havet, en sommerdag.

- Smør dig selv ind i lækre cremer

- Hop i hyggetøjet og læs en god bog.

Det fortjener du!

Del din selvkærlige rutine med os nedenunder!

Og så er der ikke mere tilbage, end at ønske dig en rigtig selvkærlig søndag!

Knus

-MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer