Reflekter og visualiser // 2018

Så kom dagen endelig, hvor 2017 går på held og jeg har i den forbindelse lavet et skønt moodboard med inspiration, som jeg håber vil inspirere jer skønne læsere til at lave jeres eget og få styr på, hvad det nye år skal bringe og hvad i gerne vil holde fokus på, eller i hvertfald benytte jer af mit.

Hej søde læsere og glædelig jul og godt nytår! Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at få kræfter tilbage til igen at sætte mig bag skærmen og taste på livet løs til mine elskede læsere. Jeg ved det er længe siden sidst og den forklaring kommer senere, men nu må vi hellere hoppe til det, det skal handle om i dag, nemlig nytåret, der venter lige rundt om hjørnet.

. Det gør jeg blandt andet ved at stille mig selv en række spørgsmål, der får mig til at reflektere over det jeg har gjort og hvad jeg skal gøre for at forbedre mig i det nye år. Udover det kan jeg også godt lide at lave et Moodboard. Det hjælper mig både med at finde ud af hvad jeg gerne vil fokusere på i 2018, ved at visualisere det, for når du visualiserer de ting du ønsker, er du allerede på vej hen imod det du ønsker.

Hvad bruger du den sidste dag, det sidste kapitel af år 2017 på?

Mit Moodboard 1) Mit Moodboard gør tydeligt præg af min forkærlighed for fashion og art - og det er lige netop det der er mit helt store fokus for næste år ift. bloggen. Jeg vil finde min indre wild chick frem igen, for hun er blevet gemt væk på den bagerste hylde, af personlige årsager som vi gemmer til en anden dag. Jeg er stoppet med at "gide" gøre noget særligt ud af mig selv, hvad angår make-up, tøj og mit udseende generelt. Men det skal være slut nu, for jeg skal overbevise mig selv om, at jeg er værd at bruge tid på, og at jeg fortjener at se mig selv fra min bedste vinkel. Derfor er der også en del kærlige citater og lilla/lyserøde/røde nuancer på mit moodboard, for 2018 skal jeg finde tilbage til mig selv igen - og det kan bloggen, blandt andet hjælpe mig med.

2) De grønlige nuancer giver udtryk for at jeg i dette år virkelig skal have fokus på mig selv, men særligt sundhedsmæssigt. Jeg har været udfordret, hvis det overhovedet er et kraftigt nok ord til at beskrive hvad jeg har været igennem, men lad os kalde det udfordret på sundhedsfronten af personlige årsager og dette er derfor også en del af mit fokus for 2018: at få styr på mig selv og min sundhed, sådan for alvor.

3) I forlængelse af at jeg skal lære at elske mig selv ved at pleje mig selv og gøre noget ud af mig selv, har vi de blålige nuancer på mit Moodboard, som visualiserer at jeg i denne proces altid må huske at have mit hovede med i processen, for uden min hjernes accept, kommer jeg ingen vegne. Derfor er endnu et nøgleord og dermed fokusområde for 2018: Meditation og indre velvære.

Jeg håber at mit Moodboard, min refleksion over det forgangne år og min visualisering af det kommende har vakt en indre power i jer, min skønne læsere og jeg håber, at i vil gøre jer selv den tjeneste at lave jeres eget, eller i alt fald finde jeres fokusområder, der kan hjælpe jer med at gøre 2018 til et fantastisk år. Husk at i ikke skal være bange for at kaste jer ud i store projekter, for det at fejle er blot et vigtigt aspekt af livet - og satser man, ja så fejler man til tider også, det hører med. Vær ikke bange for at være jer selv, for i er fantastiske som i er!

Jeg håber i kommer ind i det nye år med et brag af en fest, og at i passer på jer selv -og så glæder jeg mig helt ufatteligt til at vi ses på den anden side!

Knus -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer