New in // Beautiful Posters

Jeg har lavet et samarbejde med Papapapa.dk og viser derfor mine smukke nye posters frem på bloggen i dag! Mennesket & Bjerget: her & CPH posteren: her

Hej søde læsere! For nyligt indgik jeg et samarbejde med Papapapa.dk, hvori jeg fik lov til at udvælge 2 af deres smukke plakater. Det kunne ikke passe mig bedre med et sådant samarbejde, for jeg mangler VIRKELIG... (virkelig virkelig? - Virkelig virkelig! - en lille reference til Shrek, hvis nogle af jer kan huske denne ;-)) ... at dekorere mine hvide vægge her i det lille hjem. Jeg har tidligere

Hvem er Papapapa.dk? Papapapa er et dansk firma, der designer og producerer grafiske plakater, inspireret af den nordiske natur og livsstil. Daniel Due står bag firmaet og designer ligeledes de smukke plakater du finder på hjemmesiden.

Min oplevelse Jeg vil gerne starte med at sætte en fed streg under, at dette indlæg er lavet i samarbejde med Papapapa.dk men I ved vel efterhånden, at jeg vægter ærlighed meget højt, hvilket også betyder, at jeg kommer med min egen personlige holdning til produktet, for jeg vil ikke opstille et glansbillede og snyde mine læsere til at købe et produkt, hvis ikke jeg selv kan stå 110% inde for det!

Når det er sagt, så lad os komme til sagen! :-) Jeg aftalte samarbejdet med Papapapa.dk og informerede dem om, hvilke plakater jeg ønskede tilsendt. Jeg modtog besked om, at mine plakater var klar til afhentning allerede dagen efter jeg havde indgået samarbejdet. Jeg blev ret så overrasket over den lynhurtige levering - DET er virkelig god service!

Ikke nok med at plakaterne kom hurtigt frem, de var også virkelig smukke! Jeg pakkede dem ud og satte dem i rammerne. Jeg lå mærke til, at kvaliteten på printet var yderst professionel og ikke til at sætte en finger på. Printene er klare og farverne er on point!

Plakaten "Mennesket & Bjerget" har jeg valgt at sætte op sammen med min smukke ulv og mit ur fra Ikea. Jeg har længe manglet et billede der passede til min flotte ulv og jeg synes selv resultatet er blevet ret så fint! CPH plakaten har jeg valgt at hænge solo nede i vores stue ved siden af min fine væghus fra Søstrene Grene. Jeg synes CPH plakaten er et fedt alternativ til den plakat som alle efterhånden ejer (ja den der, hvor der står bynavnet og så er der et kort over denne), men jeg ønskede noget anderledes - og denne CPH plakat er super fed!

Hvad synes I? :-)

Knus -MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer