My monthly wishes // January

I dagens indlæg skal det handle om "my monthly wishes", og jeg har et par items som jeg er død-forelsket i denne måned. Dem deler jeg med jer i dag.

Hej søde læsere!

Woof

1. Envii suit Blazer & pants Jeg er ret så vild med suits, men ejer egentlig ikke et selv, derfor er det hermed på min wishlist for denne måned og jeg synes sættet fra Envii er super chic! Blazeren står til 600,- og bukserne til 450,-

2. I want a tattoo! Ja det har jeg ville længe, men eftersom jeg snart skal en tur til København igen, ser jeg en oplagt mulighed for at besøge "min" tatovør og tilføje endnu en skønhed til samlingen!

3. Posters til lejligheden Jeg mangler nogle smukke illustrationer til lejligheden, for at give den endnu mere personlighed, så jeg blev ret så glad, da jeg gennem Sandra Willer, blev introduceret til Desenio. De har de smukkeste illustrationerne og jeg vil nærmest have en af hver ;-) Da det selvfølgelig ikke er muligt, er jeg virkelig faldet for denne poster, der illustrerer havet. Den er SÅ smuk! Ligger på en pris mellem 55,- til 249,-

4. Woouf laptop case Denne smukke laptop case fra Woouf er så cute! De har en del forskellige prints, men jeg er særligt vild med ovenstående, da den emmer af hawaii'ske vibes, hvilket minder mig om min glæde for at rejse! Den står til 46€ (ca. 342,-) på deres hjemmeside.

5. En ny vinterjakke! Jeg har ledt og ledt (for jeg er ret kræsen) efter en smuk vinterjakke, der samtidig er praktisk og det er altså ikke nemt skal jeg fortælle dig. Jeg har den smukkeste hvide, fluffy jakke fra Asos herhjemme, som har en smuk (men ikke særlig praktisk) V-udskæring ved halsen, så den er altså alt for kold, når det virkelig blæser... Derfor blev jeg helt forelsket i denne smukke jakke fra Tiger som lige nu er sat ned fra 3000,- til 1800,- Åh hvorfor også lige nu, når pengene er små?

Hvad er dine monthly wishes? :-)

Knus -MillaWonderland

Følg mig på: Min private IG: hugmyheart Bloggens IG: millawonderlandblog Bloggens Facebook page: Millawonderland

Synes godt om

Kommentarer

Angie Davidsen
,
Det er nogle virkelig flotte ting du ønsker dig 😊 Knus Angie // www.angiedavidsen.blogspot.dk
millawonderland
,
Tusnd tak, søde Angie! Ha' en dejlig dag <3 Knus -MillaWonderland