My birthday // Stemningsbilleder

Som nogle af jer måske lå mærke til på min IG profil, havde jeg fødselsdag i går. Jeg blev fejret med de bedste mennesker omkring mig, og de var med til at gøre dagen fantastisk!

Hej søde læsere! Jeg blev vækket meget tidligt af min kæreste som ønskede mig tillykke med fødselsdagen. Han har fået nyt arbejde i Århus og skal derfor meget tidligt op og afsted på arbejde, så han kunne desværre ikke være med til at fejre mig. Så jeg hyggede mig hele morgenen, med lille Haru og gjorde klar til jeg fik gæster til frokost. Min søde familie (min mor, far, min søster, min mormor og søde Nala) kom og fejrede mig hele eftermiddagen. De havde købt lækker pålægskagemand fra Slagter Stiller (som iøvrigt er en virkelig god slagter her i Aalborg) og havde en kæmpe pakke med til mig, som jeg glæder mig til at vise jer her på bloggen ;-) Jeg havde bagt en lækker chokoladekage, af det jeg nu lige havde herhjemme, som vi fik til en tår kaffe. Det var en virkelig hyggelig eftermiddag i dejligt selskab.

Da min kæreste kom hjem fra arbejde fik jeg hygget lidt med ham, mens jeg gjorde mig klar til at tage ud med pigerne. Jeg havde bestilt bord på Café Stygge til kl. 18.00 og resten af aftenen gik med lækker tapas, et glas vin, et par lækre drinks og skønt selskab.

Jeg fik de fineste gaver og føler mig så beæret over at have så dejlige mennesker i mit liv. Gaverne viser jeg frem her på bloggen i morgen og mit outfit kommer op på fredag :-)

Ha' en lækker onsdag!

Knus -MillaWonderland

Følg mig på IG og Snapchat: Hugmyheart og følg med i min hverdag.

  • Food

Synes godt om

Kommentarer