More CIFF SS19

Hej søde læsere!
For et par dage siden postede jeg første del omkring CIFF messen, som jeg deltog i i København til Copenhagen Fashion Week i sidste uge. Jeg fortalte om nogle af de fine art installations, der var at finde på messen i denne omgang. Hvis ikke du fik læst det, finder du det lige her Som lovet, får i sidste post omkring CIFF i denne omgang (indtil jeg altså får klippet vlog'gen sammen) og omkring alt det fine tøj, sko, tasker og alverdens accessories, som CIFF endnu en gang var fyldt til randen med.

I kan godt begynde at glæde jer til, hvad der kommer til foråret næste år, for der var simpelthen så mange fine sager på messen og jeg lyver ikke, når jeg siger, at hele Bella centeret summede af forår og sågar sommerstemning med de mange fine kollektioner, som jo først rammer butikkerne til foråret 2019. Print i alverdens former og farver går igen til foråret og jeg er selv ret så vild med den trend, eftersom du kan købe items, der holder i flere sæsoner (win for pengepungen) men også fordi det er styles, der både kan styles til foråret/sommer med bare ben og par sandaler, men kan ligeledes styles til efteråret med bukser og støvler til. Super fint at have fokus på styles der kan gå igen i flere sæsoner og som kan styles på flere måder, det er jeg ret så vild med! Dette efterår er der fokus på farven lilla, men det ser ud til, at den lilla farver fortsætter sin fremmarch til foråret 2019 as well. Det er skønt med farver, så det hele ikke bliver gråt i gråt eller sort. En anden farve jeg lå mærke til i næsten alle kollektioner på messen, gul. Den helt lyse, men også den mere neon nuancerede gule farve, som i kan se hos Bianco (billede 7). Personligt synes jeg ikke der er en farve der er mere sommerlig end gul, så at den gør sit comeback til foråret 2019 er bare super! Zadig et Voltaire, er et brand som jeg er ret så vild med, særligt deres tasker (billede 4 og 5), som ligeledes kommer i den skønne sarte gule farve, er klart på min liste, for den er simpelthen bare så unik og fin!

Månesten (billede 8), brandet der er kendt for sine unikke smukke smykker havde simpelthen den smukkeste stand i år! Jeg lod mig fortælle, at de smukke skylignende dekorationer der hang oven over standen var af blomster, simpelthen SÅ smukt! Udover den smukke stand, kan jeg afsløre, at Månesten kommer med et nyt tiltag, nemlig en accessories line med både toilettasker, hårbånd og hårspænder (dog ikke de hårspænder på billedet ovenover, de er fra mærket Pico, billede 14) men de minder en helt del om dem, bare i mere neutrale farver, så det kan i se frem til! Det kendte taskemærke, Depeche skifter deres print ud med det fedeste rå camo print, men den kollektion er allerede ude nu her til efteråret og kan ses lige her. Brandet OW er kendt for sine fine, nyde undrtøjskollektioner, men laver også badedragter og nattøj. Det nederste billede til højre er fra deres stand og disse to giner greb min opmærksomhed (billede 16), da det ikke hverken undertøj eller nattøj, men nærmere bodystockings, som man ville kunne bruge til hverdag. Et nyt tiltag, som jeg synes er fedt og som ville passe super fint sammen med Biancos forårskollektion, der også rummer de elegante mules i nude farver (billede 15). Find deres hjemmeside og se de skønne styles her

**Det skal lige siges, at jeg linker til de forskellige styles jeg fandt yderst interessante ved denne sæsons CIFF messe, men jeg er ikke blevet betalt for nogle af mine ytringer. Det er blot for at gøre det nemmere for jer at finde hoved og hale i, hvilke brands jeg taler om, og selvfølgelig for at give jer muligheden for selv at holde øje med disse brands og få fat i de fine items, når de kommer.

Er der et brand du vil holde særligt øje med? :-)

God dag!
Knus
-MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer