Mine Sommerferieplaner

Hej søde læsere!
Tirsdag i sidste uge, var min gruppe og jeg oppe og forsvare vores projekt til eksamen. Det var den sidste eksamen for 8. semester og vi markerede dette ved at spise lækker mad på Cafeministeriet og sad ude i det dejlige "sommervejr", som skiftevis bød på høj solskin og silende regn. Jeg har sommerferie og den skal nydes til fulde af to grunde: 1) Denne sommerferie er den sidste jeg har som studerende. Det er den sidste sommerferie jeg har som studerende, for næste sommer kulminerer mine 5 år på universitetet og jeg får min kanidatgrad. Det er altså vildt at tænke på! 2) Denne sommerferie er ikke kun den sidste, men også den korteste sommerferie jeg har haft som studerende. Den er nemlig "kun" 7 uger, hvor den normalt er omkring 11 uger. Det er der en helt særlig grund til, for jeg skal i praktik efter sommerferien!

Men hvad skal jeg så bruge min "korte" sommerferie på i år?

Den første uge af min sommerferie, er egentlig gået med at slappe af og komme ned i gear igen, efter en hektisk måned med eksamensforberedelse og på at komme ovenpå en hård omgang influenza, der overmandede mig lige inden eksamen... Denne uge er der fokus på at forberede de sidste ting, inden min kæreste og jeg rejser på ferie i næste uge. Vi skal på vandretur til Norge. Vi har trænet op de sidste par måneder og er nu endelig kommet så tæt på, at vi næsten ikke kan være i os selv af begejstring mere!!

Resten af min sommerferie skal bruges på at slappe af, hygge med familien, mine veninder og min kæreste. Og selvfølgelig skal jeg nyde solnedgangen fra vores skønne tagterrasse (andre der er tosset med solnedgange, som jeg? #teamsunsetwithmilla ;-)) Jeg skal til Grøn koncert, Zulu Sommerbio, Fredagsfest i Karolinelund og så skal jeg træne. Jeg har nemlig besluttet mig for at fokusere mere på at få trænet, for det har virkelig ikke været højt nok prioriteret de sidste par måneder... Udover det har jeg også en del praktisk jeg skal have styr på inden jeg starter i praktik til august. Jeg skal have fundet et sted at bo, fundet ud af transport og have koordineret med praktikstedet omkring min opstart.

Så alt i alt bliver det en ret praktisk sommerferie i år.

Hvad skal I lave i jeres sommerferie? :-)

Knus
-MillaWonderland

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer