Min store dag!

Hej søde læsere! Det er efterhånden lang tid siden jeg sidst opdaterede bloggen. Det har der simpelthen ikke været overskud til. Corona virussen brød ud i februar, lige som jeg var gået i gang med mit speciale og den plan jeg havde, måtte pludselig laves helt om. Men på trods af modgang og utallige udfordringer, fik jeg afleveret mit speciale 2. Juni og kunne gå i gang med forberedelserne til eksamen.

Onsdag d. 17. Juni 2020

Blev dagen, hvor jeg efter 5 års hårdt arbejde endelig kan kalde mig for Cand. Mag. - Det betyder, at jeg nu har en bachelor i Anvendt Filosofi og en kandidat i Kommunikation. Det betyder også, at jeg nu træder ud af verdenen som studerende og ud i virkeligheden, som jobsøgende. Jeg glæder mig meget til at se, hvor min jobsøgning tager mig hen. Det er starten på et helt nyt liv for mig.

Min familie, min kæreste og min højgravide veninde ventede i spænding på mig, da jeg kom ud fra eksamen. Det var så dejligt at de var med til at fejre min store dag. Vi skålede i bobler og fik taget billeder foran den fine CREATE bygning, som har været mit hjem de sidste to år.


Efterfølgende satte vi os på en kaffebar i det fantastiske vejr og snakkede om alt mellem himmel og jord - og drak kaffe. En helt perfekt afslutning på en lang og eksamenspresset dag. Jeg følte mig lettet. For første gang i 5 år kan jeg slappe af, skal ikke tænke på næste projekt, næste eksamensopgave. Samtidig er det også en lidt tom følelse at vide, at jeg ikke skal vende tilbage til universitetet efter sommerferien.

Det var en af de største dage i mit liv - og den vil jeg aldrig glemme. Jeg er meget taknemmelig over at være nået hertil i mit liv og kan ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer.


Jeg håber I har haft en fantastisk sommer!

- MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer