Hej søde læsere! Jeg nyder et glas vin i ny og næ, men det er sjældent hvidvin jeg skænker op, hvis jeg skal nyde et godt glas vin, en regnfuld eftermiddag. Jeg er egentlig ikke til hvidvin, men til rødvin eller rosé. Om det er fordi jeg har opbrugt min hvidvinskvote (hvis man har sådan én? ;-)) i mine yngre dage, for da kunne jeg snildt drikke 2 liter af den billige hvidvin, uden at blinke med et øje, men i dag nyder jeg simpelthen ikke at drikke det, det ved jeg ikke, men jeg ved at hvis jeg skulle vælge mellem rød og hvid, så blev det den røde. Min kæreste er dog, modsat mig ikke til rødvin, men til hvidvin, men ind imellem skal man gå på kompromis for andre ;-)

Jeg  fik disse skønne Frederik Bagger Crispy White vinglas i julegave og har brugt dem, hver gang lejligheden bød sig. Jeg er så glad for dem, de er simpelthen bare så smukke og gør noget helt særligt ved det der drikkes af dem - ikke noget magisk, men det er som om, at vinen smager bedre, fordi glassene de drikkes af, forkæler øjnene og smagsløgene på en og samme tid. Hvordan kan det i grunden være? ;-) Du kan finde dem her

Det er fredag og det skal nydes! Så skænk dig selv et glas lækker vin, eller en smuk drink i et smukt glas, for skønheden gør simpelthen bare et eller andet ved én. Mens du læser dette, er jeg på arbejde, men efter lukketid skal jeg hjem til min veninde og spise lækker aftensmad, inden vi tager ind og fester til Fredagsfest i Karolinelund, hvor DJ Sash & Italobrothers i aften kommer og underholder. Det koster kun 49,- at komme ind og det plejer at være super hyggeligt - Ses vi? Ellers må du have en helt igennem fed fredag!

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments