1 2 3 4 5

Ohayo Gozaimasu bloggen!

Her til morgen vil jeg gerne dele en af mine absolut største interesser: Bolig indretning. Jeg elsker, elsker, elsker bolig interiour og at indrette er noget af det bedste jeg ved. Det at skabe bygninger, huse og så indrette dem så de bliver perfekte til det formål man har er simpelthen en fantastisk følelse! Jeg kan bruge flere timer på at sidde og designe huse og indrette rum så de får den helt rigtige "personlighed" jeg ønsker.

Jeg har altid interesseret mig for indretning, og har da også været en af dem der kunne bruge flere dage på at spille The Sims, hvor jeg ikke gjorde andet end at bygge huse og indrette dem helt perfekt til den familie jeg havde skabt og jeg må da ærligt indrømme at jeg stadig den dag i dag bruger rigtig meget tid på at spille Sims 3 og er da heller ikke bange for at indrømme at jeg glæder mig helt sindssygt til det nye Sims 4 kommer her en gang i år 2014 - WUHUU!! Så skal jeg dælme slå mig løs.... Igen! ;-)

Er der nogle andre Sims elskere der læser med? smid da lige en kommentar og skriv hvad du elsker mest ved dette famøse spil! :-)

Billederne har jeg selv taget inde i selve spillet. Det forestiller et fantastisk køkken med Hall og spisestue i et, hvilket fylder hele underetagen på huset. Hvad siger I til det, kan I lide det? :-)

Jeg er som altid meget stolt af mine kreationer og tror da jeg vil dele dem med Jer her på bloggen, da jeg synes det viser lidt om hvad jeg godt kan lide at lave.

I må have en fantastisk dag allesammen! -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments