https://youtu.be/hvi_I-4dYTk

Det er mig en ære at præsentere den aller første Vlog her på min blog.

Konichiwa mine smukke læsere!

For et par uger siden skulle jeg køre min mor til noget undersøgelse i Skørping og i mens brugte min søster og jeg tiden på at gå lidt rundt og se på området. Der er så smukt et landsskab i Skørping. Jeg elsker den natur der florerer i byen og særligt omkring sygehuset. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal en tur til Skørping, hvilket allerede er her på lørdag. Min kusine holder nemlig studentergilde på Røverstuen og jeg glæder mig til at fejre hende i et par timer før jeg skal tilbage til Ertebølle, hvor min kærestes studentergilde skal holdes på søndag.

Nå men turen til Skørping kom der altså denne lille Vlog ud af, som så er den første jeg nogensinde har lavet. Jeg har lavet en lille miniature Vlog før, meeen slet ikke ligesom denne her. Jeg beklager at der er lidt "upsere" i den og jeg aner virkelig ikke hvorfor mit videoredigerings program har valgt at lave 3 minutters sort skærm og fjernet lydfilen på et af klippene, meeeen man er ikke altid helt herre over teknikken, vel? ;-)

Jeg håber I kan lide den kære læsere for jeg har lavet den for Jeres skyld <3

Hvis der er noget I kunne tænke Jer at jeg lavede en video om må I endelig sige til. Jeg er altid beæret over at vide Jeres mening.

Jeg håber I får en skøn onsdag søde læsere. Jeg tjekker ind igen senere med hvad jeg har lavet i dag

Kys -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments