pin

Det kribler i mine små fingre for at komme i gang med at skrive mine små historier og noveller igen, håber sågar på at kunne påbegynde at skrive min egen bog på et tidspunkt.

Men jeg har ét problem. Jeg skriver, når jeg føler mig inspireret, når der er ro omkring mig og med ro mener jeg at der er rent og ryddeligt i de rum jeg befinder mig i, for når der er det begynder jeg at gå i hygge mode, og begynder at tænde stearinlys, hvilket også er der jeg som regel lader mig inspirere af alverdens finurligheder men som tingene ser ud nu står jeg alene med en lejlighed der ligner LORT for at sige det meget meget pænt. Der står stadig flyttekasser i soveværelset, hvilket roder ufatteligt meget, der er masser af vasketøj og stuen er fyldt med endnu mere ragelse fra nogle andre papkasser jeg har pakket ud, men nu aner jeg ikke hvor jeg skal placere indholdet.. Det er en ond cirkel og jeg føler aldrig jeg bliver færdig. Min kæreste er jo som sagt ikke hjemme og kommer ikke hjem før den 3. Januar så jeg står med lorten selv, hvilket jeg ikke er helt tilfreds med.. Derfor føler jeg at ovenstående billeder er små drømmescenarier af hvordan jeg ville ønske mit skrivebord så ud lige nu. Ryddeligt, pænt og hyggeligt så jeg kan lade mig inspirere og gøre det jeg nu en gang elsker, at skrive. Men før jeg kan skabe mit perfekte forfatter arbejdsplads skal lejligheden ordnes og nu går jeg i krig. I skal næsten se den som den er nu, men iiih hvor er det pinligt at der er så rodet..

Nu går den ikke længere, jeg går ned i kælderen og sætter en vask (eller to) over og så tager jeg den opvask som skulle være taget i går og i aften skal jeg træne med min yndlings trænings buddy i Dannebrogsgade. Beast mode: ON!

-Hvad skal du lave i aften min kære læser? :-) Kys -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments