coat1 coat3 coat2

4. 5. 6.

Hej søde læsere! I dag ser vi nærmere på de næste 3 jakker der var en del af mine efterårsfavoritter i dette indlæg. I sidste uge så vi nærmere på de smukke fluffy jakker (hvis ikke du fik det med kan du finde det her.) for som jeg nævnte i det tidligere indlæg, synes jeg at disse jakker fortjener at blive "set nærmere på" fordi de simpelthen er så smukke.

 Jakkerne i dagens indlæg er de lidt mere klassiske efterårsjakker, de ligner i og for sig de smarte trenchcoats, men er lavet i et tykkere stof så man kan holde sig varm, når kulden trænger sig på. Jeg er ret vild med alle tre jakker, for jeg synes de er et godt eksempel på, at selvom jakkerne minder om hinanden, findes de i så mange forskellige smukke varianter som jeg vil beskrive lidt yderligere for Jer:

Den første jakke er i et loose fit og sidder ikke helt tæt ind til kroppen. Jeg elsker den nuance af grå og sort som jakken her har og synes at jakkens snit er super smuk! Den næste jakke er i en meget mørkegrå farve, som jeg virkelig også elsker. Den minder om den første jakke med loose fit, men er dog i en lang variant og med et smukt snit i siderne. Den sidste jakke minder en hel del om min egen jakke i sart lyserød fra Vila. Den er figursyet og har den lette sarte lysegrå farve, som jeg er helt vild med. Hver jakke er en klar favorit hos mig personligt og jeg ville med glæde hoppe i dem alle sammen.

Hvilken jakke er din favorit? :-)

Knus -MillaWonderland

Følg mig på Instagram: hugmyheart Snapchat: hugmyheart Facebook: Millawonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments