DSC_3733 DSC_3736 DSC_3739 DSC_3741 DSC_3742 DSC_3744 DSC_3747

Jeg viser jer indholdet af Goodiebag'en fra gårsdagens event frem på bloggen i dag.

Hej søde læsere! Hvis du fulgte med på min Snapchat eller Instagram story har du nok allerede set, at jeg var til event i går aftes. Jeg har også fortalt lidt om det i onsdagens indlæg, men til de af jer der ikke ved det, så var jeg i går til fashion event hos LoftbyLoftet i Aalborg i går. De havde Goodiebags til de første 100 gæster og mine piger og jeg var heldigvis tidligt på den og stod derfor som nogle af de forreste i køen. Jeg siger heldigvis for var vi kommet en kvarter senere, ville vi ikke have fået en plads oppe foran den røde løber inde i butikken. Der var virkelig proppet inde i den lille butik. De havde vist slet ikke regnet med at der kom så mange mennesker ;-)

Oh and btw. så var det virkelig svært at få taget billeder af Goodiebag'en, eftersom en lille banan besluttede sig for at photobombe alle mine billeder, haha.

Men nu til selve Goodiebag'en! Den fine pose indeholdt renseservietter, en håndsæbe fra Amazing Space og en sample på parfumen: Escentric 01 - Escentric Molecules. Den dufter rigtig godt, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge en sample til... ;-) Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg virkelig det var er fesen Goodiebag.. Jeg havde forventet noget fashion ish, eftersom det var et fashion event, men jeg kan så også se, at produkterne er forholdsvis dyre, så jeg er selvfølgelig taknemmelig for overhovedet at have fået noget. Hvis I kunne tænke jer at se nærmere på produktet, Amazing Space, så linker jeg til deres hjemmeside lige her

Jeg fik slet ikke taget billeder af selve eventet, for der var alt for mange mennesker og intet sted at ligge mine ting.. MEN min søde veninde fik taget outfitbilleder af mig og de kommer på bloggen på mandag!

Nu vil jeg hoppe tilbage til min opgave inden mine forældre kommer på besøg til en kop kaffe. Min fredag aften står på at skrive opgave - wuhu..

Jeg håber i får en lidt mere spændende fredag aften end jeg :-)

Knus -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments