T-shirt: Envii her ♦ Halskæde: Pilgrim her ♦ Jeg fik de fineste gaver af de søde piger fra studiet og dem fremviser jeg på bloggen i dag.

Hej søde læsere og glædelig søndag! I tirsdags, fejrede jeg min fødselsdag med nogle søde piger fra studiet. Vi tog på Café Stygge og fik lækre drinks og god mad (se mit tidligere post og læs mere om, hvad jeg lavede på min fødselsdag, her)

Jeg fik de fineste gaver af dem, selvom jeg ikke havde ønsket mig noget. Deres tilstedeværelse var nok i sig selv, men hvor er de dog bare søde altså! Det varmer virkelig om hjertet, at jeg har sådanne dejlige mennesker omkring mig, det sætter jeg virkelig pris på.

Jeg fik den Envii T-shirt som jeg har haft kig på, siden kollektionen kom ud, så den er hermed strøget af mine Wanties for denne måned! (hvis du ønsker at se mine March wanties så finder du indlægget lige her) - BTW. så fortalte min veninde, at denne T-shirt er ved at være udsolgt de fleste steder, så hvis du vil have en, skal du være hurtig! Jeg fik desuden den smukkeste halskæde fra Pilgrim. Jeg er vild med det simple, men ret så unikke look - og så elsker jeg bare alt der skinner - win-win lige der ;-) og den smukke lyserøde rose!

Jeg håber I får en fantastisk søndag!

Knus -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments