DSC_2123 DSC_2116 DSC_2128 DSC_2121Konichiwa bloggen!

Selvom det står lidt skidt til med selvtilliden for tiden, så prøver jeg så vidt muligt altid at være positiv og holde modet oppe. Men hvis det er en af de dage, hvor humøret er helt i bund og hvor det næsten gør ondt at smile, benytter jeg en hel speciel terapi. Jeg tilbringer tid sammen med min kære hund Nala <3

I sidste uge var humøret meget langt nede og der var flere dage hvor jeg ikke kunne rejse mig fra sengen før kl. 13. Min mor ringede en aften og sagde:" Ta' da ud til Nalle, hun gør dig altid glad igen". Hvordan kunne jeg glemme Nalle? Den hund gør mig så sindssygt glad og får mig altid til at smile. Havde jeg virkelig glemt, hvor glad det gør mig at tilbringe tid med hende? Jeg har indset hvor let man kan glemme de gode ting i livet og lade det mørke negative sind overtage. Men det må ikke ske!

Så dagen efter hoppede jeg på en bus ud til mit barndomshjem i Storvorde, hvor min far bor (mine forældre er for nyligt blevet skilt. Min far bor stadig i mit barndomshjem og min mor er flyttet i en lejlighed) Så kan I følge lidt mere med i hvad jeg mener med barndomshjem ;-)

Min far var på arbejde så jeg låste mig ind og fik en varm og eksplosiv velkomst som altid af hoppende og dansende hund, lille Nala :-)

Vejret var helt fantastisk den dag, så vi gik en lang tur og legede sammen i haven hele dagen. Jeg kunne mærke hvordan lykke endorfinerne spredtes i min krop og jeg følte mig helt lykkelig igen. En Beagle er en fantastisk livsnyder og det lyder måske mærkeligt, men man lærer rigtig meget af at bo sammen med en.

Jeg elsker Nala som min søster og det er derfor meget hårdt for mig ikke at bo sammen med hende længere. Og selvom hun til tider kan være en pain in the ass (bogstaveligt talt), ville jeg ikke undvære hende for noget andet i verden!

På fredag skal min far i byen så der skal Nala på ferie herinde på 4. sal. Jeg glæder mig så meget til hun kommer. Så der kommer nok et indlæg om hende enten fredag eller lørdag :-D

Hvad er den bedste terapi for dig på mørke dage? :-) Del gerne Jeres tips så andre kan få glæde af dem.

-MillaWonderland

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments