Fra på mandag starter der noget helt særligt her på bloggen og i dag løfter jeg sløret en smule for, hvad det er. 

Hej søde læsere! Fra på mandag (d. 1. Maj) starter jeg et helt nyt tiltag op her på bloggen. Som nogle af jer måske husker, påbegyndte jeg "The Journey", hvor jeg commitede til, at 2017 ville være året, hvor store ændringer ville ske. Men det er nu ved at være et par måneder siden, at jeg har lavet indlæg der var relateret til denne "Journey" og dette nye tiltag, vil altså være i forlængelse heraf. Mit liv har siden Februar været kind of på stand-by, i forhold til at udvikle mig selv personligt, men nu er jeg igen klar til at tage kampen op og blive en bedre udgave af mig selv - og jeg håber jeg kan inspirere jer, mine skønne medmennesker og trofaste læsere, til at gøre det samme, altså fokusere på dig og din personlige udvikling, for den er så sindssygt vigtig for at få det liv du drømmer om!

Hvis ikke du har læst de første indlæg, synes jeg du skal gøre dig selv den tjeneste at læse dem, hvorfor jeg linker dem til jer herunder: 1. Indlæg: Adore // The Journey 2. Indlæg: Adore Your Flaws // The Journey (Video) 3. Indlæg: I Needed A Break // The Journey

1. Indlæg præsenterer "The Journey" og lidt om tankerne bag det hele. 2. Indlæg er en video, hvori jeg fortæller om en af mine "flaws" som jeg personligt kæmper meget med og hvordan det til tider påvirker mit liv meget mere end det burde og giver 3 tips til, hvordan du kan holde lidt mere styr på dit liv og dine tanker. 3. Indlæg er et af de mere "real life" skildringer fra min hverdag. Indlægget er et klart eksempel på, hvordan min personlige flaw overtager mit liv og gør livet utroligt svært for mig at leve. Det er dermed også det sidste nye indlæg i "The Journey" serien, for som jeg forklarede tidligere, gik mit liv en smule på Stand-by efter den fatale tur til København i Februar.

Jeg glæder mig til at løfte sløret for det nye tiltag, og til igen at komme videre på vores fælles rejse, som denne "journey" jo så fint er en metafor for. Jeg håber I glæder jer lige så meget som jeg, for jeg har planlagt et indlæg til jer hver mandag (fra mandag d. 1. Maj) og hele 14 uger frem!

Psst.. Billederne på øverste collage, giver et ret så stort hint til, hvad det nye tiltag kommer til at omhandle, just saying. ;-)

Kan I gætte hvad det er? :-) Jeg håber I vil tage godt imod det!

Knus Jeres for altid -MillaWonderland

IG: hugmyheart Snapchat: hugmyheart Bloggens IG: millawonderlandblog

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments