Theblackone

Jeg har lavet et samarbejde med Mulieres.dk og har fået en lækker rabatkode til mine dejlige læsere. I anledning af den lækre rabatkode, har jeg lavet et par collager med inspiration til, hvad du kan bruge din rabatkode hos Mullieres på. Julen byder på mange fester, middage og samvær med familien, en undskyldning for at finde en fin kjole, der passer til lejligheden. Jeg har allerede selv købt et par items derinde fra, og jeg glæder mig til at vise dem frem her på bloggen. Alt du skal gøre er at skrive MILLA10, i rabatfeltet, når du betaler og så får du 10% på dit køb, ret lækkert ikke? ;-)

The black one:

1. Inna Bandage dress 299,- her Jeg er helt forelsket i kjolen med den dybe ryg, jeg synes den er SÅ smuk.

2. Neo Noir Middleton dress 499,- her Denne kjole er lidt mere spraglet, men synes simpelthen at den har sådan nogle fine detaljer.

3. Kit off shoulder dress 249,- her En klassisk, simpel sort kjole, men med den smukke off shoulder detalje.

Den sorte kjole er altid en klassiker. Den er simpel, smuk og passer til alt. Den kan både køres i den minimalistiske stil med sorte stiletter, en rød læbestift og simple smykker til, men kan også piftes op med farverrige accessories og en fluffy, farverig jakke.

Thesatinone

The Satin one:

1. Pink Satin strap dress 299,- her

2. Satin strap dress champagne 299,- her

3. Silver strap dress silver 299,- her

4. Ann Sequin dress 299,- her

De 3 satinkjoler er simpelthen så smukke, at jeg ikke kunne vælge 1 af dem. Jeg vil eje én i hver farve. Den pink passer godt til julens fester, mens den sølv og champagne farvede passer til nytåret. Sequin kjolen (4) sneg sig med ind på denne collage, simpelthen fordi jeg synes den er vildt flot.

Thevelvetone

The velvet one:

1. Elena velour dress 199,- her Den smukke broderede ryg gør underværker for denne kjole.

2. Carina velvet dress 299,- her Farven på denne kjole er så smuk og egentlig også lidt julet.

3. YAS Luvy Velour dress 599,- her Det er måske ikke helt synligt på dette billede, men via. linket kan du forstørre billedet og dermed se de smukke detaljer på denne kjole. Jeg er vild med den

Velourkjolen skal selvfølgelig også med i dagens indlæg. Det skal den af én simpel grund: Velour er fantastisk og jeg elsker trenden, som efterhånden har sat sig godt fast på denne sæson. Det er dog ikke alt velour der er lige flot, efter min mening. Jeg er ikke så nede med at ligne en velourdug ;-)

Jeg håber det gav Jer lidt inspiration, søde læsere!

Knus -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments