DSC_9700copy PicMonkey Collage3 DSC_9763 PicMonkey Collage DSC_9679copy PicMonkey Collage5 DSC_9730copy

 Jeg har glædet mig så meget til at vise Jer de billeder jeg fik taget for to dage siden ude i det smukke vintervejr.

Jeg er endelig blevet klippet! Nu er det også kun 1,5 år jeg har snakket om at jeg gerne ville klippes og i tirsdags fik jeg det endelig gjort. Jeg fik sådan set bare klippet mine spaltede spidser af og så fik tog jeg chancen og fik klippet pandehår som jeg er virkelig glad for. Egentlig var det meningen at jeg skulle have skråt pandehår for jeg har nogle virvler der gør at det er besværligt for mig at have almindeligt lige pandehår, men min frisør fortalte mig, at det bare var tilvænning for håret og at jeg bare skulle blive ved at kæmpe lidt med det så skulle det nok makke ret, så det gør jeg :-D

Mit outfit er Black 'N' White med et touch af babyblå, hvilket er min yndlingsfarve, som I nok har lagt mærke til her på bloggen. Min fluffy jakke er fra Asos, min strik er en gammel en fra Vero Moda, mine leggins er fra H&M, mine babyblå hyggesokker er fra Rema 1000 og mine støvler er fra Bianco.

Hvad synes I om mit outfit kære læsere? Skal jeg lave flere outfit indlæg og er der noget I kunne tænke Jer at jeg stylede? :-)

Kys -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments