DSC_9807 DSC_9793

Hold da nu op hvor er jeg bare overvældet af de mange besøg jeg havde på bloggen i går.

Det er jo helt vildt! Jeg er så glad for hver og én af Jer kære læsere som kigger forbi bloggen selvom der har været lidt stille herinde på det sidste. Jeg er SÅ SÅ taknemmelig for at I gider bruge Jeres tid på at besøge min blog, min baby, og det synes jeg lige jeg ville benytte første del af det her indlæg til at sige. Tusind tak fordi du læser med og af hjertet tak for de søde kommentarer til mine billeder og min nye frisyre. Arigatou gozaimasu - af hjertet tak. Det varmer virkelig i sådan en kold vintertid.

Men nu er det vist også fint med alt den taknemmlighedssnak, eller hvad?

Jeg kan godt lide at bruge lang tid på at stå op, spise min morgenmad langsomt og vågne "rigtigt" op efter en god nats søvn. Jeg orker simpelthen ikke stressede morgener, hvor jeg står op en time før jeg skal afsted og stresser rundt og nærmest skal løbe ned til bussen for at nå det hele. Næ nej du. Jeg er stor fan af at have en så rolig morgen som muligt, for min krop fungerer simpelthen bare ikke rigtig om morgenen. B-menneske for life! og det sucks til tider, for jeg vil rigtig gerne være den der type der står herre tidligt op for at tage ned i centeret og træne og så har man ellers hele dagen foran sig når det er gjort. Men det er jeg altså ikke og sådan er det jo nu en gang bare. Når det så er sagt, så er anretningen på de ovenstående billeder et must for at jeg kan få en afstressende, rolig morgen. En kop kaffe er aldrig helt dårlig om morgenen, men eftersom jeg jo ikke kan fordrage almindelig kaffe må jeg på de dage hvor energiniveauet er i bund drikke en lækker latte som er lavet på min Dolce Gusto maskine. Man skal sørge for at få godt med proteiner fra morgenstunden af og helst 30g. så jeg lavede i dag scrambled eggs af to æg, spiste nogle cherrytomater til og et bæger Activia Pro med hindbær som i øvrigt smager vildt godt!

Eftersom jeg er buddhist er indre ro særdeles vigtigt for mig og det er meget små ting i hverdagen der gør, at jeg formår at holde min indre ro. En rolig morgen med Bon Ivers sprøde stemme i baggrunden, lækker morgenmad og hvis der er rigtig god tid en god bog at læse.

Det er vigtigt at finde sin indre ro og ikke lade sig påvirke for meget af hverdagens stress og jag, det får man ikke andet ud af end bekymringer. Vidste du forøvrigt at år 2015 er fårets år, altså året for fred? Så lad os sammen forsøge at finde (eller genfinde) vores indre ro og balance så livet bliver en del lettere og det hele bliver meget mere positivt.

Hvad vil du gøre for at finde din indre ro? :-)

Ha' en fantastisk fredag mine kære læsere! Kys -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments