DSC_2855 DSC_2835 DSC_2848 DSC_2843 DSC_2841 DSC_2863

Jeg var til grand opening af RAINS official store i Aalborg. Hør hvordan det gik.

Hej søde læsere!

I fredags var jeg til vejledermøde på studiet, det gik rigtig godt og vi fik sporet os længere ind på, hvad det egentlig er vi skal skrive projekt i. Efterfølgende hoppede jeg på en overfyldt bus og delte sæde med en fyr der havde en ret så spids albue ind i siden på mig hele turen, uanset hvad jeg gjorde... Havde helt glemt hvor meget jeg hader overfyldte busser! ;-)

Jeg nåede helskindet ind til midtbyen og mødtes med min veninde som var så sød at tage med mig til åbningen. Vi varmede os på en lækker latte fra vores favoritsted, Baresso, mens vi stod i kø og ventede på at butikken åbnede og der var egentlig overraskende mange mennesker omkring os. Da butikken åbnede stormede folk ind i den ret så lille butik for at få fat i en Goodiebag. Jeg husker at det irriterede mig en smule, eftersom det virker så barnagtigt at mase sig ind ad en dør. Men vi kom ind i butikken, hvor der herskede en smule kaos fra personlaets side, for vi kunne på ingen måde være derinde alle sammen på en gang. Så personalet udvalgte en til at stå i døren og agere dørmand, for at holde styr på tropperne og mængden af mennesker der kom ind ad gangen. Vi snusede rundt i butikken og min veninde fandt en regnjakke i isblå som hun virkelig gerne ville have og så var det jo perfekt, at vi fik en 20% rabatkode i goodiebag'en.

Personalet hyggede sig gevaldigt med de mange gæster der kom for at besøge den nye butik og der var en ret så hyggelig stemning. Jeg fik hapset en del billeder til Jer!

Var du inde til åbningen? :-)

Nu vil jeg smutte til familiefødselsdag, hvor den står på masser af kage og dejligt selvskab! Ha' en lækker søndag peeps! Knus -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments