valentine valentine3 valentine2 DSC_9959 valentine1Som lovet får I her hele mit outfit at se fra i går, for selvom det var valentinsdag har jeg ikke glemt Jer, kære læsere <3

Konichiwa I skønherlige mennesker! I går fik jeg udfordret mig selv og tog et skridt højere op på "I don't give a fuck what other people think" - stigen og jeg er pretty damn stolt af mig selv. Jeg har aldrig ladet mig fotografere i offentligheden, altså med offentlighed mener jeg lige foran Friis hvor der er masser af mennesker der går forbi og glor. Men jeg ville simpelthen vise Jer mit fine valentines outfit kære læsere så jeg tog udfordringen op og gjorde det og jeg fortryder ikke et sekund af det. Det var faktisk en rar følelse og jeg lå mærke til, at dem der gik forbi slet ikke gloede på mig, hvilket jeg havde regnet med. Folk var egentlig pænt ligeglade med at jeg stod der på trappen og poserede og det gav et boost i min selvtillid.

Vi havde en fantastisk dag i går, min kæreste og jeg. Vi spiste lækker Sushi og drak Rose, mens vi så Maleficent, hvilket er en film jeg virkelig kan anbefale, en moderne udgave af Tornerose med Angelina Jolie i hovedrollen, en helt fantastisk film som jeg var opslugt af fra start til slut. Senere var vi til klassisk koncert i Musikkens Hus med selveste Ólafur Arnalds. Hvis ikke du ved hvem han er kan jeg fortælle dig, at han blandt andet har komponeret musik til filmen The Hunger Games og til den engelske krimiserie Broadchurch. Jeg ligger nogle links til nogle af de sange han har komponeret nedenunder. Men hold da op en koncert, man kom alle sanserne igennem og så var han bare sådan en fed type, helt nede på jorden og fortalte små historier om hvorfor han havde skrevet sangene som de var. En helt igennem fantastisk oplevelse, kæft han er dygtig! Jeg elsker koncerter som disse, der ryster en i sin grundvold og efterlader dig fuld af inspiration. Det var helt igennem fantastisk.

Når det er sagt, så håber jeg at I kan lide billederne kære læsere og jeg ønsker Jer alle en rigtig dejlig søndag og god ferie hvis du har det ;-)

Kys -MillaWonderland

Olafur Arnalds - The Hunger Games Soundtrack

Olafur Arnalds - So Close feat Arnór Dan

Olafur Arnalds - Broadchurch Main Theme

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments