Contains affiliate links

 ♦Blazer Jeg mangler virkelig en jakke / blazer lignende item, som jeg kan benytte mig af i DK's MEGET skiftende vejr.. Jeg købte for nylig en skøn denimjakke på tilbud, men den passer altså bare ikke til alt, am I right? - Derfor er jeg på jagt efter en blazer, særligt den ternede variant er jeg ret så vild med!

Læbestift En ny MAC læbestift til samlingen i en lys, nude nuance ville bestemt ikke være dumt!

Halskæde Jeg har altid haft et crush på den smukke Honeycumb halskæde fra Hvisk. Det er længe siden jeg har foræret mig selv et smykke, og jeg har et par stykker i kikkerten, men nu er jeg så kommet i den kattepine, at jeg simpelthen ikke kan vælge - maaan!

Taske Jeg er blevet ret så vild med Yves Saint Laurent, særligt deres smukke tasker har fanget min opmærksomhed og jeg ville virkelig gerne forære mig selv en sådan skønhed, men nu er det bare sådan, at jeg ikke har 10.000 krones til dette for tiden...  Jeg er nu sikker på at jeg kan finde mig en fin taske, der ikke sprænger budgettet, men drømmen om en YSL taske må vare ved lidt endnu!

Skønne cremer Jeg kunne godt bruge nogle nye cremer til at forkæle mig selv med, på de lange regnvejrsdage. Man kan vel lige så godt bruge tiden fornuftigt, right? ;-)

Pom Pom Sneakers Yes du læste rigtigt, pom pom sneakers, hvilket egentlig bare er almindelige sneakers der er tunet lidt med fluffy pom poms - Jeg synes simpelthen de er så bedårende! Jeg købte for nyligt et par helt hvide sneaks og tænkte at en lille DIY ville være på sin plads! For hvorfor købe et par ekstra sneakers med pom poms, når man kan lave dem selv? Er det noget i ville være interesseret i en DIY i? :-)

Hvilke items står øverst på din liste her i August?

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments