agsaysh

Eftersom jeg snart har fødselsdag, har jeg selvfølgelig sendt mine ønsker ud til min familie.

Konichiwa kære læsere! Jeg har inviteret min familie til fødselsdag hos mig og det bliver første gang jeg skal fejre fødselsdag i vores nye lejlighed, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Derfor er jeg selvfølgelig også begyndt at forberede mig på, hvad jeg skal servere for mine gæster, men har lidt svært ved at beslutte mig. Eftersom min fødselsdag altid ligger tæt op ad påsken, går jeg all in på påsketema til min fødselsdag og derfor bliver bordet selvfølgelig dækket fint op med påskepynt! Jeg har inviteret min familie til eftermiddagskaffe, så der vil være lidt lækkert til ganen og måske en lille fødselsdagsbolle med smør - uhm... Min mor bager de bedste boller i verden, ååh de er seriøst to die for, siger jeg Jer! Det kunne være I var interesseret i den lækre opskrift her på bloggen? ;-)

Men nu til mine ønsker! Jeg vil egentlig sige, at min ønskeseddel i år er pretty damn boring, for som I nok kan se på den STORE bunke pengesedler, ønsker jeg mig mest af alt penge. Jeg synes dog ikke jeg kunne være bekendt kun at ønske mig penge, da jeg ELSKER gaver, så jeg satte et par ønsker på også. For noget tid siden lavede jeg et indlæg om at jeg er træt af vores nøgne, hvide vægge herhjemme i lejligheden og at jeg rigtig gerne vil pynte dem med smukke, indrammede billeder (som du kan læse om HER) og især ræven er jeg helt vild med. Jeg har jo gået til japansk i et halvt år men havde dog ikke penge til at starte op igen og jeg savner derfor at bruge tid på at mestre det vidunderlig sprog og jeg fik aldrig købt de lærebøger som vi skulle bruge i undervisningen, da vi alligevel fik kopier fra dem af vores Sensei, Saki. Så derfor ønsker jeg mig nu de bøger så jeg kan komme igang med at studere det japanske sprog igen og forhåbentlig mestre det om nogle år :-) Sidst men ikke mindst fik jeg jo min elskede Ipad i julegave af min dejlige kæreste og jeg bruger den rigtig meget, både til at blogge fra, men også til at skrive, så derfor kunne det være lækkert med et tastatur dertil, for jeg er nu en gang lidt old fashion og vil rigtig gerne have knapper at trykke på frem for et touchpad for det har jeg det bedst med.

I dag skal jeg på arbejde igen efter 4 dages sygdom og jeg skal til performance samtale hos min chef inden jeg skal møde, som er en slags evaluering af din præstation som medarbejder og jeg glæder mig til at høre hvad han har at sige. I morgen skal jeg til et event på Mc Donalds på Nytorv, hvor Ronald Macdonald kommer og underviser os i at underholde børnene i restauranten, hvorefter jeg skal til møde, så det bliver nogle hårde dage, men spændende! :-)

Håber I får en fantastisk dag kære læsere!

Kys -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments