Mangler du en god serie at hygge dig med her i påskedagene? Så har jeg et bud på en serie, som jeg selv slugte på én dag!

Hej søde læsere! Og glædelig påskeferie, hvis I da er så heldige at have det. Hvis ikke, så håber jeg i nyder godt at de ekstra fridage. Jeg har en ret så god suggestion, synes jeg selv, på hvad du kan slå tiden ihjel med, nu når vejret ikke lover det helt vildt sjove vejr som det plejer her i påsken. Sidste år sad jeg på tagterrassen med et glas rosé og nød solens varme stråler. I år sidder jeg indenfor under tæppet med en kop varm te og fryser, Jesus Christ....

13 Reasons Why // Døde piger lyver ikke Denne serie er ret ny og jeg faldt egentlig over den på Netflix forleden, da jeg ledte efter en god film. Jeg er normalt ikke til de der lidt for chick flick-ish film/serier, men jeg besluttede mig for, at give denne serie en chance og jeg er så glad for jeg gjorde det! Jeg så hele 1. Sæson på en dag og jeg er helt vild med den! Selve plottet er yderst interessant og uden at røbe for meget kan jeg fortælle, at serien handler om en teenager, Clay Jensen, som forsøger at finde ud af den sande historie om, hvad der egentlig skete med hans klassekammerat og crush, Hannah, som tog sit eget liv. Clay får tilsendt en pakke med kasettebånd og hvert enkelt kassettebånd og afsnit i serien, repræsenterer en historie om en person, der har været med til at påvirke Hannah i sin beslutning om at tage sit eget liv.

Normalt er det svært for mig at blive fanget af en serie, men denne serie havde mig fanget fra 1. afsnit! Måden, hvorpå man introduceres til karakterne gør, at man meget hurtigt føler sig knyttet til dem. Musikken/soundtracket er ligeså veludvalgt. Jeg elsker når film/serier bruger tid på at finde musik/soundtrack der virkelig passer til historien. Musikken er on point og det trækker virkelig også op for mig personligt!

Så hop i nattøjet, lav en kande af din yndlings te eller en kop varm kakao, læn dig tilbage under tæppet og slap af, mens du lader denne fantastiske serie overraske dig. Den giver os alle en påmindelse om, at være gode ved hinanden og passe på hinanden.

Lad mig høre hvad i synes! Har i nogle forslag til hvad jeg skal se nu når jeg er færdig med denne? :-)

God påske! Knus -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments