1. Hvisk ◊ 2. Origins ◊ 3. Envii ◊ 4. Modström ◊ 5. Billibi ◊ 6. Skjalm P.

Hej søde læsere! Jeg har fødselsdag i morgen og ønsker mig egentlig penge, men penge er ikke så spændende at snakke om, udover vi vidst alle kan blive enige om, at penge forsøder tilværelsen en smule ;-) Derfor har jeg lavet denne skønne forårsfinurlige collage, med de items som jeg meget gerne vil bruge pengene på. Jeg håber den også kan inspirere jer til nogle af forårets must haves, eller wanties som jeg har valgt at kalde denne collage.

Jeg er ret så vild med Hvisk og deres smukke smykker. Jeg elsker deres design, der både er simpelt, men detaljeret på samme tid. Jeg er vild med de nye Tube øreringe, som jeg har linket til oppe under billedet, de koster 1200,- Generelt er jeg bare helt vild med guld og kunne derfor godt tænke mig et sæt i guld. Halskæden finder du her (176,-) og ringen finder du her (410,-)

Jeg elsker Origins produkter og ønsker derfor også at tilføje nyt til min samling af produkter. Jeg har fået øje på denne Energy Boosting lotion mist, som er en ansigtsspray, der indeholder forfriskende ingredienser, såsom grapefrugt, citron og mynte. Lækkert til at forfriske den trætte hud, efter en lang dag on the go.

Foråret er ved er være kommet til Danmark og derfor sitrer det i mine fingre for at finde den perfekte forårsjakke. Jeg vil gerne have to at skifte imellem, for vinden er stadig kold, men på de rigtig varme dage er det næsten for varmt med en trenchcoat. Envii har for nyligt lanceret ny kollektion i butikkerne og jeg faldt pladask for den smukke denim jakke med tiger print (700,-) og den skønne trenchcoat fra Modström (1200,-) i den smukkeste grønne farve.

En af mine absolut favorit items der trender denne sæson, er loafers. Gerne i det smukke leopard print og disse skønne loafers fra Billibi er perfekte! De koster 1099,- Den sidste wantie på min liste er den skønne bordlampe fra Skjalm P. i messing. Den koster 800,- og passer perfekt ind i vores lille hjem.

Hvad er dit absolutte favorit item denne sæson? :-)

Husk at følge med på IG: hugmyheart & millawonderlandblog Snapchat: hugmyheart

Jeg har en laaaang dag på studiet i dag, men det er okay, for det er min fødselsdag i morgen og den skal fejres med manér! :-)

Ha' en fantastisk mandag, søde læsere!

Knus -MillaWonderland

 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments