Hej søde læsere!  I dag deler jeg min seneste uge med jer her på bloggen. Jeg vil ikke sige så meget mere omkring det, så lad os bare komme i gang!

Den seneste uge har jeg: ♥ Forelsket mig endnu mere i den smukke Lucy Florals og generelt søgt inspiration til outfits.

♥ Været obsessed with serien 13 Reasons Why, som jeg færdiggjorde inden for samme uge som jeg startede på den. 

♥ Fejret at min kæreste har fået nyt job her i Aalborg, så han ikke længere behøver at køre til Århus, hver morgen meget meget tidligt for at komme på arbejde.

♥ Haft nogle rigtig gode dage og nogle rigtig dårlige. Men heldigvis flest gode dage!

♥ Min dejlige kæreste og jeg har booket et meget særligt ophold til en yderst speciel begivenhed til efteråret, som jeg deler med jer her på bloggen snart.

♥ Jeg var alene hjemme sidste weekend og besluttede mig derfor at overnatte ude hos mine forældre, som har omdannet min søsters gamle værelse til en hyggelig tv-stue med en sovesofa, så der overnattede jeg sammen med Nala og Haru. Som det ses ret tydeligt på billedet (hvertfald for mig) havde Nala virkelig savnet mig, selvom jeg ofte besøger hende og mine forældre. Jeg skulle sidde med hende hele tiden. <3

♥ Jeg har drømt mig langt væk og forbandet ovenstående citat en del gange, førend jeg forstod meningen med det til fulde. Jeg har delt nogle af mine tanker på bloggen (læs her)

♥ Jeg har prøvet forskellige veganske produkter og forsøgt at leve vegansk i en uge. Jeg har en masse billeder af den mad jeg spiste i ugen, og overvejer at lave et indlæg omkring dette, hvis det kunne have interesse? :-)

♥ Jeg har delt 20 facts om mig her på bloggen, hvor jeg blandt andet afslører, at jeg aldrig har haft en Iphone! (læs her)

♥ Søde Freja havde inviteret over til Girls Night og der var linet op med diverse ingredienser til drinks. Vi spillede spil og drak lækre drinks, det var så hyggeligt! Jeg fik selv et par (eller ret mange) Gin&Tonic's og havde lidt ondt i hovedet dagen efter - lækkert, men det var det hele værd! <3

♥ Jeg har drømt mig langt væk - helt ned til Vejlefjord; et wellnessparadis som jeg virkelig gerne vil besøge snart. De har lige vundet titlen som Danmarks bedste spa, ved Danish Beauty Awards så tillykke!

♥ Jeg startede min rejse og tiltaget "The Journey" her på bloggen, hvor jeg introducerede til forløbet, og hvad der kommer til at ske de næste 14 uger. (læs her)

♥ Jeg gennemførte den første træning lørdag aften, men min første træning og min start på min rejse gik ikke helt som forventet; jeg fik en voldsom smerte i min højre balle, som sendte en smertestrøm ned gennem mit højre ben. Jeg humpede rundt hele aftenen og havde store smerter ved sengetid, så jeg tog et par smertestillende og smed mig i sengen. Min mor (der er sygeplejerske) mener, at det er min Iskias-nerve der er irriteret eller hævet. Iskias-nerven er kroppens største nerve som går fra lænden og hele vejen ned i benet. Det virker meget som det jeg oplever, desværre.. Så starten på min rejse gik ikke helt som forventet, men jeg har det okay nu og så må bentræningen vente til en anden dag.

Hvad har i lavet den sidste uges tid? :-)

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments