Contains affiliate links
  [easy-image-collage id=6691]  

1. ◊ 2. ◊ 3. ◊ 4. ◊ 5. ◊ 6.

[easy-image-collage id=6699]

7. ◊ 8. ◊ 9. ◊ 10. ◊ 11. ◊ 12.

Hej søde læsere! Nu begynder foråret så småt at melde sin ankomst, ikke ligefrem på vejret, men der er da dage, hvor man fornemmer forårets blide vejr er på vej. Derfor tænkte jeg, at jeg ville give jer lidt inspiration til en overgangsjakke og jeg både valgt nogle lidt varmere og lidt lettere varianter.

Personligt er jeg vild med Suede trenden og kan slet ikke få nok. Jeg ejer dog ikke noget i dette fantastisk stof - ENDNU, så tænker at en Suede jakke ville være lige sagen som overgangsjakke, men kan særligt benyttes om sommeren også.

Jeg har udvalgt nogle jakker til forskellige priser, men har haft fokus på jakker på tilbud, eftersom jeg selv leder efter den perfekte forårsjakke, som ikke smadrer mit budget for resten af måneden, så jeg ved godt, at jakkerne måske ikke lige findes i netop din størrelse, fordi de bliver udsolgt som dagene går, men tag da dette indlæg som en inspiration til, hvilke jakker jeg kigger efter til dette forår og hvilke du evt. også selv skal være på udkig efter.

Èn ting er hvertfald helt sikkert: sort/navy er altid et hit, lyse nuancer, såsom lysegrå eller lyseblå er også en sikker on trend denne sæson, ligeså er print og Suede, åh Suede er og bliver bare altid en alt for lækker trend, uanset hvad alle andre siger ;-)

Jeg håber dette indlæg gav jer lidt inspiration til forårsjakken, selvom vejret til tider ikke ligefrem skriger på at det bliver varmere, men bare rolig det skal nok komme. Vi venter bare tålmodigt, TÅLMODIGT blev der sagt.... ;-)

I dag har jeg forelæsning på universitetet, hvorefter jeg hopper en tur i træningscenteret, hvor jeg ikke har været de sidste godt og vel 2 uger snart... Jeg har allerede klargjort mad til hele dagen, så jeg er klar til en ny og udfordrende dag i morgen. Ellers står dagen egentlig bare på rent formelle, praktiske ting, såsom arbejde, lidt research og læsning til torsdagens forelæsning. Er I klar til en ny dag? :-)

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments