Collage_Fotor

Billeder er fra min IG: hugmyheart Der har været ret så stille på bloggen, de sidste par uger og det var egentlig slet ikke meningen. Hør hvorfor i dagens indlæg..

Hej søde læsere!

Jeg har været igennem hele møllen og ikke følt overskud til at åbne computeren og skrive indlæg på bloggen. Jeg har tvivlet meget på mig selv og mine evner som blogger, da turen til København ikke gik helt som min blogger hjerne havde forventet (hvor alt var perfekt og smukt at se på, så jeg kunne tage flotte bloggerbilleder både af mig selv men også smukke København)

MEN... Der var gråvejr, HELE turen, intet solskin kunne bryde gennem de tunge skyer og vejret var så koldt, at det bestemt ikke var sjovt at vade rundt i Københavns gader og stræder... Jeg var så skuffet, og det gik ud over mit humør. Jeg følte at alt var imod mig og mine muligheder for at få bloggen ordentligt op og køre igen, med kvalitetsindlæg til jer, virkede som en umulig opgave, mine kære læsere.

Sometimes life happens... Og det er der intet du kan gøre noget ved. Dårligt vejr, er dårligt vejr, uanset om du ser positivt eller negativt på det. Det hele bliver bare en smule sværere at håndtere, hvis du forholder dig negativt.

...Men min skuffelse gjorde, at det var svært at forholde sig positivt, hele tiden...

En del af denne "Journey" er jo i denne måned at lære at acceptere sine "flaws" og på den måde komme videre derfra. Men forhelvede hvor er det bare svært, at acceptere at de bedste billeder jeg fik taget var med min mobil, som virkelig har et dårligt kamera, hvis der er en smule mørkt/overskyet. De andre billeder er ikke forfærdelige, men på grund af gråvejret, er de bare ikke lige så flotte som de kunne have været, og det ærger mit bloggerhjerte...

For at fuldende det lidt dårlige humør, blev jeg syg dagen efter vi kom hjem fra København og har været det lige siden. Jeg tog derfor en beslutning om at holde HELT pause fra bloggen, for jeg ønskede ikke at blogge halvhjertet, hvilket også er derfor i først hører fra mig nu - og det er okay, for jeg går meget højt op i at være ærlig overfor mine læsere. Jeg ønsker ikke at opstille et glansbillede af mig og mit liv, jeg ønsker at fremstille livet, som jeg oplever det, fra min synsvinkel.

Jeg må virkelig lære at acceptere, at ikke alt går efter mit blogger hovede, ikke alt er smukt på billeder, hele tiden - og det er okay. Men hvor er det dog svært at acceptere, når der er så meget man gerne vil!

Jeg håber I er klar til at bloggen vågner op af sin vinterhi og kommer ud af hulen for at forkæle jer med dansende ord på skærmen.

Det var alt for nu. Tak fordi i (fortsat) følger med.

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments