Contains affiliate links

Jeg er på ingen måde en Beauty freak, men forelskede mig i dette skønne mærke, da jeg sidste år var til det famøse bryllup hos skønne Lisbeth Østergaard og min kære onkel, Ralf. Brylluppet blev fejret på det overdådige Kurhotel Skodsborg, hvor disse skønne produkter var til fri afbenyttelse på hotelværelserne. Jeg forelskede mig i produkterne, der er lavet på naturlige olier og er desuden ren forkælelse for både krop og sind - og det skal lige siges, at det ikke er hverdag jeg skamroser beauty produkter! 

Jeg har gennem længere tid gerne ville bestille produkter fra Karmameju, men nu har jeg endelig fået det gjort. Jeg må dog vente lidt på dem, eftersom den søde sjæl, som skaffer produkterne til mig bor i København og først kommer til Aalborg i September - men det går nok! ;-) Jeg har bestilt en Hand lotion, til de tørre efterårshænder (som er lige om hjørnet) og en Cleansing balm til ren selvforkælelse på en kold og regnfuld efterårssøndag.

Jeg manglede et par ting til min træning, men før jeg skulle bestille så jeg en lancering af et nyt produkt på IG som jeg blev nødt til at købe med. Jeg ser produkterne som noget lækkert til at vedligeholde de sunde vaner, på en grå dag hvor alt føles ligegyldigt. Jeg glæder mig meget til at prøve det nye produkt af! :-)

Jeg håber i får en fantastisk tirsdag, søde læsere! Min startede godt ud med en gåtur i skønt solskinsvejr blandt søde små kolonihavehuse, som ligger i et område blot en spytklat fra hvor jeg bor. Nå men jeg har en masse ærinder der skal ordnes i dag, så jeg må hellere komme igang!

Følg med på min IG Story her Bloggens IG her

Knus -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments