Min dejlige kæreste havde fødselsdag i går, og jeg fejrede ham på bedste vis. Hør hvordan og få et godt tip til en lækker 3-retters menu, når det skal gå hurtigt og  pengepungen ikke er så tung.

Forret: Til forret lavede jeg lækre Bruchetta'er, som egentlig bare består af et Ciabatta brød, Olivenolie, søde solmodne tomater, en skive Mozerella ost og et basilikumblad på toppen. Brødende skal bages i ovnen, til osten smelter, hvilket er omkring 5-6 minutter. Jeg tilføjer dog først basilikumbladende, når brødende er kommet ud af ovnen. En simpel, men lækker lille forret bestående af billige ingredienser. Efterfølgende varmede jeg en lækker hummersuppe, som jeg var meget overrasket (positivt) over, eftersom det var en færdiglavet Hummersuppe fra Glyngøre til 39,95,- i Bilka.  En lækker og simpel forret

Hovedret: Til hovedret (fra højre mod venstre) havde jeg købt en færdiglavet 1) tærte fra Bilka med porre og bacon (kan også købes i Føtex) Til venstre for tærten, er en lækker 2) pastasalat med tunmousse, basilikum, rød pesto og soltørrede tomater, Endnu en 3) pastasalat med grøn pesto og oliven, En 4) tomatsalat med citronolie, løg og basilikum. I den lille skål, er der en rest af de 5) pastaer jeg kogte, med et skvæt trøffelolie på. En lækker, simpel og mættende hovedret.

Dessert: Da jeg spurgte min kæreste om, hvad han gerne ville have at spise på sin fødselsdag, var det eneste min kæreste kunne komme på, at han gerne ville have æblekage til dessert - og det fik han så! Jeg har blot tilføjet revet chokolade  og frosne hindbær på toppen for at gøre den en smule mere yndig at se på ;-)

Vi havde en fantastisk aften og min kæreste var fuldt ud tilfreds. Når han er glad, er jeg glad og jeg er glad for at have gjort hans dag til noget specielt.

I dag har jeg en travl dag foran mig. Vi får gæster hele weekenden. Lørdag kommer familien hjem til fejring af min egen og min kærestes fødselsdag og søndag får jeg pigerne på besøg til rester og hyggeligt samvær. Der er derfor en masse der skal gøres inden gæsternes ankomst og jeg glæder mig til at vise jer billederne. Jeg har et par tips i ærmet til jer, og en opskrift på den lækreste chokoladekage, der får munden til at løbe i vand.

Ha' en fantastisk fredag og weekend søde læsere!

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments