Skærmbillede 2015-06-24 kl. 16.00.32

Som lovet et indlæg med inspiration til hvad du kan give din udkårne i studentergave.

Konichiwa mine smukke læsere!

Jeg har lavet en lille Collage med 4 items, som jeg selv mener ville være ideelle at give din mand i studentergave. Mænd kan godt lide at være stilede, se godt ud og ikke mindst have nogle luksuriøse items med sig som gør hverdagen lidt mere stilet.

1. Der er en ting som mænd altid kan bruge, men som de ikke er særlig gode til at købe selv (hvertfald ikke min kæreste) og det er parfume, cologne eller hvad nu man kalder det og jeg er nu altså ret så vild med den der 1 Million fra Paco Rabanne der kom frem for et par år siden. Den er stadig sygt lækker og hver gang der er en der går forbi mig med den på, dåner jeg helt. Den dufter simpelthen bare SÅ godt altså! Dog vil jeg pointere, at det måske ikke er det fedeste at give din mand en parfume som mange andre render rundt med så prøv at snus dig lidt omkring i diverse parfume butikker og se om ikke du kan finde en der passer lige til netop din søde kæreste.

2. Hvis din kæreste (som de fleste mænd) er en rigtig gamer som bruger meget tid på at spille på spillekonsoller så som Playstation eller Xbox, ville det da være ideelt at give ham et spil dertil. Jeg har ofte erfaret, at et spil kan være den bedste gave du kan give din kæreste, for det er virkelig noget han kan bruge. Du skal selvfølgelig vide lidt om hvad han godt kan lide at spille, for det ville ikke rigtig glæde ham, hvis du gav ham et spil som for eksempel Fifa, hvis han på ingen måde interesserer sig for fodbold (som min kæreste overhovedet ikke gør). Min kæreste opdatere mig jævnligt om diverse nye spil der kommer og viser mig trailere til dem og derfor har jeg valgt netop det spil du ser på billedet: nemlig Batman Arkham Knight som udkom her i går. Det ser rigtig fedt ud og min kæreste er helt oppe og køre over det ;-)

3. Hvis din kæreste dyrker sport, enten går i Fitness, spiller fodbold eller andet så kan det være en ret god investering at give ham en ny sportstaske til formålet, da det ofte er der mænd sparer på pengene (ikke ligesom os kvinder der helst skal se så smart ud som muligt i Fitness centeret. Pff. ;-) ) og ville derfor også være en ideel gaveide, da man så kan give en lidt mere dyr og luksuriøs sportstaske. Denne er fra Herschel & Co og jeg synes den er super fed!

4. Det fjerde og sidste forslag jeg har er at give ham et lækkert ur. Jeg er ret sikker på at mænd har det med ure som kvinder har det med sko: man kan aldrig få for mange! Desuden er det altid rigtig lækkert at få et nyt ur mand som kvinde. Dette er et lidt dyrere af slagsen og er af mærket Armani - fancy ass shit!

Det var mine 4 bud på hvad du kan forkæle din søde kæreste med i studentergave. Jeg håber det har givet lidt inspiration og jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle studenter tillykke med Jeres fine huer!

Ha' en dejlig aften.

Kys -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments