DSC_5501 DSC_5587 DSC_5531 DSC_5519 DSC_5566 DSC_5556 DSC_5594

Dress: Monki, Fluffy cardigan: Asos, Boots: Ecco, Glasses: Asos, Necklace: Carrooco, Lips: Mac, Stretch: Cazzoo, Rings: Guldsmed.

Konichiwa kære læsere! Super fedt med så mange besøgene i går. I er for dejlige! Det ville gøre mig super glad, hvis I gad bruge et sekund på at klikke ind og like min Facebook side. Det gør I via dette link: https://www.facebook.com/millawonderland (ja sorry for det grimme URL men kan stadig ikke få det til at virke. Øv altså...)

I går var jeg til tredje og (heldigvis) sidste påskefrokost for i år. Pyyha jeg er altså sleet ikke god til at spise så meget mad så mange dage i træk... Men til trods for det har det været nogle hyggelige dage med familien. Eftersom der var pisse, (og ja jeg bander for det var det) godt vejr i går, var det den perfekte mulighed for at få luftet min nye sommerkjole fra Monki. Jeg viste Jer billeder af den i et af mine tidligere indlæg: Nyt Lir I Naturlige Rammer, men kjolen kom slet ikke til sin ret på de billeder så nu kan I rigtig se hvor smuk den er. Den er frisk og sommerlig og ikke sort (no shit), men synes tit man får købt alt for meget sort og så skiller man sig ikke ret meget ud fra mængden længere. Jeg kan godt lide at skille mig ud og selvom kjolen måske er lidt over the top for nogen, valgte jeg at bære min super fede lilla fluffy cardigan på til. Synes det giver et rigtig flot spil med de grøn/blålige farver som kjolen har. Jeg eeeeeelsker farver.

Hvad synes I om mit outfit kære læsere? :-)

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments