PicMonkey Collage5 DSC_5400

[caption id="attachment_4682" align="alignnone" width="1024"]???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????[/caption]

PicMonkey Collage7 DSC_5445

         Kære læsere. Hermed et dagens outfit indlæg fra i fredags, som lovet!

I fredags var jeg til påskefrokost hos min kærestes familie oppe i sommerhuset. Det var rigtig hyggeligt og vejret var skønt!

Jeg er normalt ikke så meget for at gå i nederdele, slash kjoler, men for nyligt købte jeg denne super skønne nederdel fra H&M og jeg er allerede helt vildt glad for den. Den flasher en smule for meget ben men jeg har lavet en aftale med mig selv om, at jeg skal udfordre mig selv ved at gå i lidt mere udfordrende tøj for jeg kan sagtens bære det. Derfor har jeg valgt at sammensætte den høje nederdel med en crop top (og nej den viser ikke særlig meget skind - I know - men jeg havde trukket nederdelen længere op fordi der var ret så koldt og blæsende i fredags) Man bliver nok aldrig helt tilfreds med sig selv anyway så hvorfor ikke bare udnytte det man nu en gang har og vise det frem. Der er ikke noget at skamme sig over. Vi er alle smukke på hver vores måde. Remember that ladies!

Hvis I vil vide hvor resten af mine items er fra, så skriv en kommentar i feltet nedenfor og jeg vil med glæde svare :-)

Knus MillaWonderland

 

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments