DSC_2657 DSC_2643 DSC_2651 DSC_2645 DSC_2661 DSC_2662 DSC_2673

Jeg har været nødsaget til at flytte lidt rundt herhjemme, for pengepungen er grundet studie ikke så tung som den plejer (da jeg arbejdede hos Mac), hvilket betyder, at når jeg får en af mine gode ideer, må jeg ofte vente til jeg har penge til at føre dem ud i livet, eller simpelthen finde billigere alternativer til det jeg gerne vil lave.

Hej søde læsere! Jeg ønsker mig så inderligt en smuk lænestol ala. denne fra Ilva eller denne fra Ikea, men de er nu en kende for dyre i forhold til mit budget, så jeg fandt en alternativ metode til at få mig en behagelig "lænestol" til mit læsehjørne på mit studieværelse. Det resulterede i, at vores chaiselong sofa nu er en to personers sofa, hvor vuffi ikke længere kan ligge og boble på hele chaiselongen, når vi ser fjernsyn om aftenen og at min kæreste og jeg nu sider en anelse tættere end før, så egentlig ikke dårlige ting der er kommet ud af det, am I right? ;-)

Desuden købte jeg for nyligt den isblå pude, den sorte væghylde, den grønne plante samt orkideen i Ikea. Tæppet og kurven er købt i Søstrene Grene. Jeg er egentlig selv ret så tilfreds med omrokeringen og derfor synes jeg ikke I skulle snydes for at se det. Jeg har stadig mit skrivebord herinde, men det har I jo allerede set, hvis ikke, kan du se det og hvordan værelset så ud før omrokeringen, lige her

Btw så har vi, som man kan se på det sidste billede ENDELIG fået have og indhegnet så lille vuffi nu kan rende rundt ude i haven og gnaske i pinde. Hun elsker haven og bruger den flittigt, somme tider render hun rundt derude hele dagen.

Følg mig på Instagram: hugmyheart Snapchat: hugmyheart Facebook: Millawonderland

Knus -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments