DSC_2887 DSC_2886 DSC_2892 [caption id="attachment_6195" align="alignnone" width="1000"]DSC_2883 Jeg sidder her sammen med søde Maria fra mit studie. Hun var hårdt ramt af tømmermænd fra en bytur dagen før ;-)[/caption] [caption id="attachment_6190" align="alignnone" width="1000"]DSC_2881 Skønne Freja, min tutor fra da jeg startede på uni, som også er blevet en rigtig god veninde jeg ikke vil være foruden.[/caption]

Jeg fik nappet et par sprøde billeder til Jer fra weekenden, hvor mine søde veninder og jeg var ude og spise en lækker middag på Helmuth Aalborg.

Hej søde læsere! I weekenden nød jeg en lækker middag og et frækt glas Rosé på Helmuth i Aalborg med mine søde veninder fra studiet. Vi fik en delemenu, kaldet Hollie, hvor du for 275,- pr. person får 6 serveringer bestående af en forret, hovedret og en dessert.

Forretten bestod af tapas, forskelligt charcauteri med friskbagt brød til og en salatbåd med den lækreste torsk med dildcreme.

Hovedretten er den på billedet og bestod af grillet spidskål med bacon og emmentaler, svinemørbrad med glaserede hvidløg og en kraftig glace som fungerede fantastisk som sauce og sprødstegt kålmule på en bund af gulerodsmos.

Desserten kan bedst beskrives som en deluxe version af en mælkesnitte, min absolut yndlings snack. (yes I know, bliver aldrig voksen ;-)) Den bestod af en lille lækker firkantet kage, med en smag af appelsin og en kugle vaniljeis med en sindssygt lækker sirup med appelsinskal i. Jeg elsker dessert og kunne jeg leve af dessert og søde sager, ville jeg være lykkelig!

Det eneste jeg manglede til middagen var lidt kartofler og at vores klump vaniljeis var lidt for smeltet da vi fik desserten serveret og at der godt kunne have været lidt mere af den is for den var så lækker! Men alt i alt var det en super lækker middag og jeg vil klart anbefale at besøge Helmuth og prøve deres lækre mad. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg besøger dem!

 Du kan se deres udvalg på hjemmesiden lige her

Knus -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments