DSC_1921 DSC_1924Jeg sad og kiggede mine billeder igennem her den anden dag og faldt over den her lækre wrap som jeg aldrig har fået lagt op på bloggen men du skal da selvfølgelig ikke snydes så her kommer den!

Konichiwa bloggen! Denne lækre wrap er lavet efter Paleo principperne (som vi vist alle kender til efterhånden) og den er faktisk rigtig velsmagende og mætter godt. Det er ligesom en almindelig tortilla med fyld. Dog er denne tortilla kun lavet af æg, salt og peber og stegt på panden som en pandekage. Man kan fylde den med lige det man har lyst til for eksempel tunsalat, kylling eller i det her tilfælde kødsovs og en masse grøntsager. Velbekomme!

Jeg har fri i dag og min dejlige søster kommer og hygger med mig. Det glæder jeg mig rigtig meget til for det er længe siden vi har gjort det, da vi begge arbejder rigtig meget for tiden. Senere står den på træning med hende og i aften skal jeg hygge mig med min søde kæreste. Vi skal have Taco til aftensmad og jeg glæder mig så meget (ja jeg ved det lyder underligt), men man skal huske at sætte pris på de små ting i livet og jeg har mega lyst til Taco så det er dagens højdepunkt for mig! :-D Vi blogges ved senere! Kys -MillaWonderland

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments