Contains affiliate links

Jeg har modtaget de smukkeste items fra Hunkemöller og har glædet mig til at vise dem frem her på bloggen.

Hej søde læsere! Jeg har lavet et samarbejde med Hunkemöller og fremviser derfor disse smukke skønheder på bloggen i dag. Jeg er stor fan af Hunkemöller og ejer kun BH'er derfra. Jeg kan ikke gå ind i en random H&M og købe deres undertøj for en slik, eftersom min barm er for stor til dette, er jeg nødsaget til at købe en dyere variant af lingeri og undertøj. Det gør mig egentlig ikke noget, men det betyder også at jeg ikke køber undertøj så tit. For det ikke skal være løgn er det faktisk 4 år siden jeg købte en ny BH til mig selv, så det var da vidst også ved at være på tide... haha.

Jeg elsker Hunkemöllers items, da de virkelig sidder som de skal og giver en storbarmet pige som mig lysten til at bære undertøj og lingeri af kvalitet. Jeg har udvalgt 3 BH'er; en softbra, en selvsiddende, hvor stropperne kan tages af og en sports BH der giver støtte til min barm og jeg er virkelig glad for dem allerede! Jeg glæder mig specielt til at prøve sports BH'en af til styrketræning. Jeg følte mig lidt som en queen, da jeg modtog pakken og dansede rundt i mit undertøj, haha er der andre der gør det når de får en pakke som de har glædet sig til at modtage? ;-)

Hvis  du selv har fået lyst til at forkæle dig selv med lækkert kvalitets lingeri, nattøj eller sågar badetøj til sommerferien, synes jeg du skal smutte forbi deres hjemmeside her

Hvad synes i om BH'erne?

Knus -MillaWonderland

Dette indlæg er sponsoreret af Hunkemöller

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments