Books I wanna read_Fotor

Eftersom ferien er bestilt og jeg ikke er typen der kan ligge og solbade en hel dag uden at lave noget, så har jeg i dag fundet 6 bøger, som jeg godt kunne tænke mig at læse. Jeg linker til hver enkelt af bøgerne, så i har mulighed for at læse mere om dem, hvis i har lyst. Lad os bare komme i gang! Psst! foresten så sparer du en del penge, hvis du melder dig ind i Saxos plusmedlemskab, når du køber bøger. Så sparer du procenter på selve bøgerne OG får gratis fragt. Du kan melde dig ud, når du vil - ingen binding! :-)

∇ Sophie Mas: How to be parisian 175,- Kærlighed, stil og dårlige vaner. En bog jeg længe har ville læse, eftersom jeg har læst mange positive anmeldelser af den. Den omhandler hvordan det er at være moderne pariserinde i det 21. århundrede. Jeg elsker fashion, og jeg elsker stilen i Paris, så tror det er en yderst interessant, men også humoristisk bog, for de mode interesserede! :-)

∇ Paul Kalanithi: Før jeg forsvinder 269,- Handler om en mand, der er ved at færdiggøre sin uddannelse som neurokirurg, men bliver da alvorligt syg. Fra den ene dag til den anden ændres hans liv drastisk, og han må gå fra at være behandler af de syge patienter, til selv at blive patient. En historie, der berører emnerne som: Hvad gør livet værd at leve? Du tænker måske, at det er en noget melankolsk bog at tage med på ferie, men personligt, finder jeg palliativ behandling yderst interessant og som filosof, finder jeg det ligeledes interessant at læse om en døende mands erindringer om, hvad livet egentlig er for en størrelse og hvordan man opfatter det at leve, når man pludselig ikke skal være her længere.

∇ Stephen King: Om at skrive 199,- Bogen handler om, hvordan forfatteren, Stephen King blev skabt. Det er en inspirerende bog om forfatterens egne erindringer og frustrationer, med gode værktøjer til kommende forfatterspirer.  Som de fleste af jer nok ved, så er jeg ret så interesseret i at skrive og går da også med en lille drøm i maven om, at forfatte min egen bog en gang. Jeg er derfor naturligvis også meget interesseret i at blive bedre til at formulere mine finurlige tanker ned, og til at lære af en så stor mesterforfatter, som Stephen King.

∇ Haruki Murakami: Hør vinden synge 299,- Som i måske kan fornemme, så er jeg ret vild med den japanske forfatter: Haruki Murakami, hvilket også er derfor jeg har listet 3 bøger som jeg gerne vil læse af ham. Jeg har stort set læst alle hans bøger, men særligt Kafka på stranden & Sputnik min elskede er blandt mine favoritter. Det særlige ved Haruki Murakami er, at han formår at fange mig fuldstændig med sit fantastiske ordspil. Han har et filosofisk og malende sprog, der fanger med det samme, det elsker jeg særligt. Samtidig er hans fortællinger meget inspirerende og fantasifulde.

∇ Niels Lunde: Miraklet i Lego 285,- Handler om, hvordan Lego klarede sig igennem krisen. En bog der omhandler krise, ledelse, overlevelse og succes. En smule anderledes genre af bøger, tænker du måske, men jeg afsluttede modulet: "Værdier, virkelighed & ledelse i organisationer" på mit studie, og jeg faldt over denne bog, mens jeg søgte inspiration, til hvad jeg skulle skrive eksamensopgave i, i faget. Jeg interesser mig særligt for lederskab og spørgsmålet om, hvad den gode leder er. - Og jeg er desuden ret så nysgerrig for at finde ud af, hvordan Lego gik fra at være lige ved at lukke og slukke, til at blive en kæmpe succes, nationalt som internationalt.

∇ Hella Joof: Papmaché-reglen 206,- En bog, der beskriver, hvordan livet er, og hvilke regler der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive lykkelig. Hvem kan ikke lide Hella Joof? Hun er fantastisk! Jeg har elsket hende siden jeg så hende i "Blypperne" i børnetime ;-) Så derfor skal jeg da læse denne finurlige bog med toner af eksistentialisme, altså hvad det egentlig vil sige at være til og hvordan vi skal eksistere i denne verden, fyldt med forventninger til alt og alle. Jeg tror det er en ret humoristisk, selvelskende "bibel", der lærer os at sætte pris på livet og dem omkring os. Jeg er hvertfald hooked og vil gerne læse den en dag.

Jeg håber i fik lidt inspiration til spændende og inspirerende læsning til ferien. Hvilke bøger vil du selv gerne læse? :-)

Knus -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments