PicMonkey Collage

Hej søde læsere og velkommen til. I dag har jeg et ganske særligt indlæg til Jer. Som de fleste af jer sikkert ved, er Black friday lige om hjørnet, en amerikansk tradition der efter Thanksgiving (som er i dag) byder på alskens vanvittige rabatter og tilbud i diverse fysiske butikker. Det er et tiltag vi har taget til os herhjemme i DK og særligt netbutikkerne har taget det til sig. De fleste steder tilbyder diverse netbutikker Black friday sale, men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem der har tilbud og hvem der ikke har. Derfor deler jeg i dag en platform med jer, som jeg personligt synes gør det med tilbud og rabatter meget mere overskueligt at finde rundt i. Platformen jeg referer til hedder Rabble.dk, der har samlet størstedelen af de mest eftertragtede netbutikker og holder os opdateret med aktuelle tilbud fra de forskellige netbutikker. I anledningen af Black Friday kan du hoppe ind på deres hjemmeside og herved finde frem til, hvilke netbutikker der har udsalg på Black Friday, skide smart ikke? og hvem er ikke vilde efter at jagte gode tilbud fra sin sofa uden at skulle begive sig ud i kulden og menneskemylderet, spørger jeg bare? ;-)

Jeg har samlet mine favoritter fra to netbutikker som har tilbud kørende lige nu. God shopping! og husk at være taknemmelig for det du har (nu i anledning af Thanksgiving;-) )

6budfralivingshop

1. her ◊ 2. her ◊ 3. her ◊ 4. her ◊ 5. her ◊ 6. her

Livingshop rabatter finder du via. Rabbles hjemmeside: her

Som nogle af jer ved, ELSKER jeg simpelthen Tom Dixon og jeg ejer faktisk selv ovenstående lysestage (nr. 1) i messing, men kunne bestemt godt pynte lejligheden med flere af dem, den sorte er også virkelig smuk. Den fåes også i kobber. Mine absolutte favoritter er hans lamper, åh gud hvor er de dog bare smukke, rene kunstværker i min optik. Men de er nu altså også bare virkelig dyre de lamper, så jeg har fundet en jeg også rigtig godt kan lide fra House Doctor, til 1200,-  som ville pryde mit natbord ganske fint (nr. 3). Planter kan man aldrig få nok af, men de må gerne fremstå som små kunstværker i sig selv, hvilket de smukke plantestandere/holdere fra Ferm Living hjælper med til (nr. 2 & 4). Jeg har ønsket mig en væghylde til køkkenet i et stykke tid og denne String Pocket reol er simpelthen så fin. Jeg vil gerne have den i grå, eftersom vores køkken er i grå og hvide nuancer, men den sorte er nu også skide flot! (nr. 5). Sidst men ikke mindst mangler jeg nogle flotte pyntepuder og synes at ovenstående fra Ferm Living er super flotte.

booztoutfit  1. her ◊ 2. her ◊ 3. her ◊ 4. her ◊ 5. her

Boozt.com kører pre black friday tilbud kun i dag! Find deres tilbud via Rabbles hjemmeside lige her

Boozt er en af mine favorit onlinebutikker, når det gælder tøj og derfor har jeg kreeret et lille sødt outfit til Jer, med items udelukkende fra Boozt. Kjolen er i det famøse velvet stof og den smukke rullekrave har velvet detaljer. Min tanke var, at have kjolen på udenover rullekraven og skabe et fint, minimalistisk outfit med fluffy detaljer med den fine jakke og den smukke taske fra Guess i sart lyserød. Skoene faldt jeg pladask for, gud hvor er de dog smukke! (og dyre) Men hey, der er jo store rabatter, så hvorfor ikke købe lidt dyrere items til en billigere pris? :-)

Dette indlæg er sponsoreret af Rabble.dk

Knus MillaWonderland

 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments