DSC_2493 DSC_2680 DSC_2524 DSC_2545 DSC_2565

Ohayo gozaimasu kære læsere!

Her er lidt billeder fra weekendens strabadser. Nøj hvor har jeg haft travlt denne weekend! I fredags bagte jeg hele 3 forskellige slags muffins og det blev dem jeg fortalte Jer om her på bloggen tidligere med smag af banan/chokolade, blåbær og en med hyldeblomst. Den med hyldeblomst blev dog ikke så god som de andre, da jeg glemte at putte bagepulver i - UPS! Men de andre var sygt gode og jeg fik ros for dem af min familie og veninder :-)

Lørdag morgen kom min søde mor og hjalp med at bage lækre fødselsdags boller. Det var så hyggeligt at bage med hende igen, det er længe siden vi har gjort det. Mens hun formede bollerne pyntede jeg mine muffins og varmede kakao.

Det var rigtig hyggeligt at invitere min familie og veninder til fødselsdag i mit eget hjem for første gang. Man føler sig ret voksen fordi man skal ordne det hele selv og dermed også får lov til at bestemme, hvilket er en skøn følelse! ;-) Måske I kunne tænke Jer at blive introduceret til dem der sidder med ved bordet på billedet?? :-) Til venstre sidder mine svigerforældre Til højre sidder min mor og jeg For bordenden sidder min lillesøster og min far. Og i den anden ende sidder min mormor og min papmorfar med ryggen til kameraet. Min kæreste tager billedet og hans to brødre sad i sofaen bagved, da der ikke var plads til alle ved bordet.. Nala var selvfølgelig også med til festen! ;-) Jeg elsker simpelthen det billede jeg tog af mine forældre der sidder sammen med Nala i sofaen. Det er så idyllisk et billede <3 Jeg kørte All in på påsketema med dekorering af kagerne og borddækningen Hvad synes I om det? :-D Søndag kom mine to søde veninder på besøg og fejrede fødselsdag med mig. De kom og spiste rester fra dagen før, hvilket var en god måde at få spist dem på! Jeg svømmer dog stadig i muffins, så hvis I bor i Aalborg og har lyst så er I mere end velkomne til at kigge forbi og hapse en lækker muffin med! :-D Jeg har haft en rigtig dejlig weekend og det håber jeg også I har! Vi snakkes! -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments