DSC_0568 DSC_0593 DSC_0540 DSC_0545 PicMonkey Collage 123 1234 DSC_0670

Jacket: Vero Moda, Shirt: Vero Moda, Top: H&M, Tights: Vero Moda, shoes: Nike Roshe, Sunglasses: Asos, Scarf: en lille butik i min hjemby, Watch: Flora Danica

Konichiwa kære læsere! Mens du sidder og læser det her skal du vide, at dette indlæg blev skrevet i går aftes og jeg lige nu er på arbejde. I skrivende stund sidder jeg og lytter til Mumford & Sons på min Ipad, mens jeg smugkigger lidt på tøj for jeg er nået til et punkt, hvor jeg VIRKELIG trænger til noget nyt. Er der lige nu, hvor intet af mit tøj virker til at passe sammen og jeg ender som regel bare med at kaste noget ud over mig selv bare for at kunne bevæge mig ud i offentligheden. Jeg kunne selvfølgelig også bare starte med at vaske tøj, men der er bare så forfærdeligt mange andre ting der er mere spændende når man har tidligt fri..

Men nok om min tøjkrise for nu skal det handle om det tøj jeg rent faktisk har på i dagens outfit indlæg - YaaaaY! Det slog mig forresten lige, at størstedelen af mit outfit på billederne er fra Vero Moda. Det havde jeg slet ikke tænkt over da jeg tog det på. Den fine uld jakke er god til overgangsvejret men er en smule besværlig at style i forhold til min lange hvide Asos uldfrakke, men den er altså også bare alt alt for varm nu, desværre.

Jeg ved ikke om det er så tydeligt på billederne, men jeg har min fine nye læbestift på fra Mac som har en helt sart lyserød farve, der egentlig passer ret godt til den lyserøde jakke. Jeg er egentlig ikke en lyserød lover kind of girl, men jeg købte denne jakke (og læbestiften) fordi jeg tænkte at det var på tide at skifte lidt ud i farverne i min garderobe og lyserød klæder mig egentlig også overraskende godt. Hvem ved, måske køber jeg flere lyserøde girly items i fremtiden ;-) Hvad synes I om outfittet kære læsere? og har I en speciel farve som I bare ikke rigtig kan se Jer selv i?

Kys -MillaWonderland

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments