Contains affiliate links
  1. En bikini/swimsuit. Denne smukke sag er fra Calvin Klein og fåes også som Bikini. Jeg elsker den smukke sarte babyblå farve.
  2. En pullover - til og fra stranden. Denne er ret smuk!
  3. Et par statement slip ons, der er nemme at hoppe i - og så gør det ikke noget, at de er lidt flottere end de old school H2O sandaler, vel? ;-)
  4. En rigtig god bog, til at slappe af i solen med. Style Your Mind skulle eftersigende være ret så god og meget motiverende. Ellers har jeg lavet et indlæg med forslag til 6 bøger, jeg personligt vil anbefale. Det kan du læse lige her
  5. Et par super gode høretelefoner. Jeg kan anbefale Beats wireless, dem har jeg selv og de er virkelig gode!
  6. Et stort håndklæde, som du kan kende fra lang afstand på stranden og som er anderledes end alle andres, så du altid kan finde det.
  7. Et badedyr. Jeg er ret så vild med denne smukke flamingo i Rose gold og kunne virkelig godt forestille mig selv ligge og dase i poolen i denne med en kold drink i hånden!
  8. Et par statement solbriller, til at beskytte dine smukke, men sarte øjne mod solens stråler. Jeg er helt vil med Tom Ford og hvis jeg selv kunne vælge, skulle mit næste par solbriller være et par Tom Fords!
  9. En smuk solhat til at beskytte dit hoved mod solens stråler. Jeg har selv en ret sart hud og bliver nemt solskoldet. Derfor må jeg værne mig med en solhat for ikke at blive totalt brændt i skallen ;-)

Hvilke items kan du ikke undvære på ferie? :-)

Knus -MillaWonderland

 

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments