PicMonkey Collage

Jeg ligger fladt på sofaen, nedlagt af en latterlig virus, hvilket har flyttet mit fokus fra bøgerne og over på fjernsynet i stedet. Sur røv, men det er nu en gang hvad 3 dage i en iskold hytte gør ved en. Anyway, jeg er for syg og uoplagt til at gøre andet end at ligge under dynen og se Netflix og jeg er sikkert ikke den eneste.

Her kommer derfor 3 forslag til serier som du kan "hygge" dig med, mens sygdommen hærger i din krop eller du af hensyn til efterårsvejret er nødsaget til at bruge sin efterårsferie indendøre.

graceandfrankie

I. Grace & Frankie (trailer) Hvad ville du gøre hvis din mand, efter 40 års ægteskab, fortalte dig, at han var forelsket i sin bedste ven og kollega og forlod dig til fordel for ham? Grace & Frankie er en underholdende, livsbekræftende fortælling om to ægtepar der får vendt deres liv på hovedet i en sådan grad, at de gennemgår faserne: chok, benægtelse, vrede, meditation for dernæst at forsøge at acceptere den position de pludselig er blevet stillet i.

Den minder en om, at man ikke kan vide sig sikker på noget og at man aldrig må tage det man har for givet.

designatedsurvivor

II. Designated survivor (trailer)

USA rammes af det største angreb nogensinde, da et angreb på Washington næsten udsletter hele regeringen. Kiefer Sutherland spiller rollen som den lavtstående embedsmand og USA's skæbne ligger i hans hænder, fordi han er: The designated survivor og derfor bliver USA's præsident.

Indtil videre har jeg kun set de tre afsnit der er på Netflix, men jeg venter spændt på det næste afsnit kommer, hvilket er den 19. oktober. Det er helt klart en serie der er værd at følge med i. Det jeg særligt kan lide ved den er, at den er fyldt med en masse etiske dilemmaer.

strangerthings

III. Stranger things (trailer)

Der sker mystiske ting i den lille by, hvor der ellers aldrig sker noget. Man følger en gruppe drenge, hvoraf den ene pludselig en dag forsvinder, hvorefter en mystisk pige dukker op, er der en sammenhæng? og hvilke mystiske hemmeligheder gemmer hun på?

Denne serie er spændende, en smule hårrejsende og bedst af alt, så foregår den i 70'erne, hvilket betyder at serien er sprængfyldt med 70'er musik, på den fede måde! Jeg er personligt vild med den og så første sæson færdig på under en uge, hvilket er virkelig godt klaret af mig som er pænt dårlig til at se serier til ende. Jeg ser allerede frem til sæson 2.

Jeg håber det gav lidt inspiration til hvad I eventuelt kunne gå i gang med at se her i efterårsferien. Jeg håber I har en fantastisk ferie og hvis ikke I har ferie, håber jeg at I alligevel har en skøn uge!

Jeg er glad for at være tilbage på bloggen igen.

Kærligst Jeres -MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments